Netradičné cesty k lepšiemu sexu. Tretí bod musíte skúsiť

Sex je o dvojici, ale v niektorých otázkach sa neoplatí spoliehať, len na polovičku. V zmysle každý chvíľku ťahá pílku, alebo čo si neurobíš, to nemáš, je vhodné pričiniť sa o vylepšenie sexuálneho zážitku aj svojpomocne.

06.09.2021 11:00
sex, erotika, poprsie Foto:
Ženská masturbácia už nie je tabu.
debata (1)

Prijmite svoje telo

Ide o základný predpoklad dobrého sexuálneho zážitku a práve s ním má mnoho žien výrazný problém. V takom prípade aj to najlepšie snaženie priam dokonalého milenca je ako hádzať hrach na stenu. Všetko sa podľa expertky na sex Tracey Cox minie účinku, ak má žena negatívny postoj k sebe. Prijmite fakt, že nech vyzeráte akokoľvek pre niekoho môžete byť ikonou slasti. S týmto presvedčením bude sex razom krajší. Darmo vám bude partner vyznávať aká ste pre neho krásna, prijatie samej seba musí prísť od vás.

Prestaňte len snívať

Uznávame, že rozprávať o špecifických sexuálnych fantáziách na prvom rande nie je práve najvhodnejšie. Ak ste sa teda nestretli s novou známosťou v erotickom klube. Ak ste však v dlhodobom vzťahu, škrupule by v ňom nemali mať miesto. Tracey Cox, hovorí, že ak máte sexuálne sny a fantázie, ktoré chcete skúsiť, no ani ich nespomeniete, váš sexuálny život ostane pre vás naveky nenaplnený.

sex, pár, vášeň, láska, hádka, problémy Čítajte aj Ako si eroticky osviežiť dlhodobý vzťah. Tretí bod určite skúste

Masturbujte aspoň dvakrát do týždňa

Ženská masturbácia už nie je tabu. Dokonca ani vo vzťahu. Nemala by však byť kompenzáciou neuspokojivého sexuálneho života, skôr jeho stimuláciou. Tracey Cox tvrdí, že 95 % žien dosiahne pri masturbácii orgazmus a je to zaručená cesta k tomu, ako spoznať, čo telu robí skutočne dobre. Navyše tým pravidelne stimulujete intímnu oblasť a viac vzrušenia znamená aj viac túžby, libida a chuti užívať si milovanie.

Učte sa

Ženské telo sa vekom mení. Preto je nutné občas sa o ňom niečo nové dozvedieť. O hormonálnych zmenách, telesných, čo vám v ktorom veku môže nabudiť libido a posunúť vašu intimitu. Ale učte sa nielen teoreticky, ale aj v praxi. Zisťujte s partnerom, čo vám robí dobre. Ako sa menia vaše potreby od vášnivej rýchlovky smerom k dlhej predohre. Skúmajte, experimentujte, hlavne neostávajte roky na tom istom. Iba vtedy vás bude sex baviť a napĺňať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #libido #masturbácia #sexuálny život #sexuálne fantázie

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...