Praktický návod, ako sa muža dotýkať tam dole. Zažije viac potešenia

Muži priam milujú ženský dotyk na pohlaví a, ktorým ich skúsená milenka privedie do siedmeho neba už počas predohry. Osvojte si pár trikov, vďaka ktorým vás každý tituluje na kráľovnú intímnej rozkoše. Pretože prakticky, ako viete, všetci sú muži „rovnakí“. Milujú rovnaké veci.

03.09.2021 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Stačí ak mu vojdete rukou do trenírok.
debata (2)

Pohládzanie dlaňou

Ženské dlane sú pre každého muža niečo doslova magické. Zbožňujú pohľad na ne. Samotnú ich úpravu a nechty považujú za jedno z hlavných lákadiel ženského tela. Navyše ruky ženy sú omnoho jemnejšie ako tie chlapské. Preto sa každý muž poteší nežnejšiemu dotyku na pohlaví. Samotné siahnutia partnerovi do rozkroku a pohladenie pre neho znamená často viac ako šepkanie množstva nežných slov.

Obe ruky sú viac ako jedna

Ak túžite trochu vylepšiť vašu milostnú techniku, tak namiesto úst, poprsia a vagíny zapojte do dráždenia intenzívnejšie aj vaše ruky. Napríklad tak, že mužovi prekryjete penis prstami a dlaňami popri tom, ako mu bozkávate telo. Čím viac dotykom v rukami vyšlete k partnerovmu penisu počas predohry o to viac mu spravíte celý zážitok krajší. A to predsa v láskaní ide.

žena, muž, rande, zvádzanie, flirtovanie Čítajte aj 5 vecí, ktoré na žene muži ocenia. Atraktívnejšou môže byť každá

Masáž

Tá so šťastným koncom je aktuálne hitom erotických salónov. Aj to hovorí o novom trende, kedy muži už nechodia vyhľadávať lacný sex, ale omnoho viac si užijú potešenie z rúk zdatnej masérky. Stačí trochu lubrikačného gélu do dlaní a posuniete spoločné hry lásky do novej úrovne. Ešte viac sa poteší, ak k masáži pripojíte aj jemné škrabkanie nechtami po tele, úde a miešku.

Prekvapte ho

Iskru vzrušenia najlepšie rozpáli moment prekvapenia. A s dlaňou ho máte vždy „poruke“. Stačí to využiť. Ako? Stačí ak mu vojdete rukou do trenírok. Pri stole, v kine, aj v skúšobnej kabínke. Nemusíte hneď pokračovať do úplného konca. Aj začiatok vzrušenia vás navnadí na pokračovanie hladkania v intímnejšom prostredí. Ide o snahu potešiť muža dotykom vášnivo a nečakane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dotyky #vyvrcholenie #dráždenie #vzrušenie #potešenie #erotická masáž #intímna masáž

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...