5 vecí, ktoré na žene muži ocenia. Atraktívnejšou môže byť každá

Záujem muža o ženu nie je priamo úmerný veľkosti výstrihu. Hoci niektoré ženy si to (mylne) myslia. Aj v prípade sexuálnej atraktivity sú pre mužov omnoho dôležitejšie iné aspekty príťažlivosti, ako odhalená pokožka. Využite ich a staňte sa bohyňou davu aj partnerského života.

02.09.2021 11:00
žena, muž, rande, zvádzanie, flirtovanie Foto:
Muži milujú hravosť a flirt.
debata (4)

Majte vlastný život

Pre každého muža je atraktívna žena, ktorá si nezakladá na životnej ceste rýchleho sobáša, ale na vlastných snoch. Expert na vzťahy Sean Jameson radí, aby ste potenciálneho partnera zaujali hlavne spoločnými záujmami. Ukážte, že ste samostatnou jednotkou, ktorá má svoje sny, záľuby aj výsledky. Ak ich budete mať spoločné, pre muža to bude omnoho atraktívnejšie, ako keď ho zaujmete len výstrihom a spoločné prieniky životom ostanú záhadou.

Majte rada samú seba

To nie je samoľúbosť. Je to základ, aby ste sa páčili aj jemu. Sean Jameson sa stretol s množstvom párov a z praxe vie, že žena, ktorá nemá komplexy má tendenciu muža omnoho viac atraktívne zaujať. Je viac otvorená aj vo vzťahu, zvádzaní a erotike. To priťahuje muža nielen na začiatku, ale aj v dlhodobom vzťahu.

Podporte ho

Partneri sa v súčasnom svete omnoho menej podporujú ako v minulosti. Sean Jameson hovorí, že to je chyba, pre ktorú sa mnoho vzťahov rozpadne. Nehľadajú náhradu, sex, krajšiu postavu, ale podporu. Naznačte partnerovi, že pri ňom stojíte. Tlieskajte jeho úspechom, potešte sa nimi a rovnako ho inšpirujte, aby ich aj on prežíval s vami. Vytvoríte si tak vzťah, v ktorom budete pre partnera atraktívna. A on vás bude chcieť pri každej jeho radosti. V živote, pri stole aj v posteli.

leto, lúka, dvojica, láska, kvety, pár, zaľúbení, zaľúbenci, milenci, príroda, tráva, les Čítajte aj Ani dobrý sex, ani spoločné koníčky! Čo drží ľudí pokope? Tak to je teda prekvapenie

Flirtujte

Muži milujú hravosť a flirt. Nemusí to byť lacné balenie typu krátka sukňa a výstrih po bradavky. Inteligentný humor, iskrivé nápady a otvorenosť. Úsmev je pritom kľúčom ku každému mužskému srdcu a vyvoláva rovnako príjemne úsmevy zo strany muža. Sean Jameson pritom odporúča flirt aj v rámci vzťahu. Prečo si namiesto sledovania večerných správ nezaflirtovať? Budete obaja šťastnejší a v očiach vášho partnera ostanete atraktívnejšia po dlhé roky.

Intímna otvorenosť

Nebuďte v milostnom živote prudérnou. Muž bude na svoju partnerku pozerať vždy ako na najatraktívnejšiu, ak spolu nájdu milostné uspokojenie. Viete si vyjsť v ústrety? Žijete v milostnom živote bez zábran? Nebude hľadať inde skusmo to, čo má už doma v láske a pokojnosti dávno splnené.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #flirt #atraktivita #spoločné aktivity #dlhodobý vzťah

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...