Rozišli ste sa zrejme z dobrého dôvodu! Prečo je návrat k ex po rokoch hlúposť?

Nech už vám mozog expartnera prikrášľuje akokoľvek pestrofarebne, spomeňte si, prečo ste išli od seba.

30.08.2021 13:00
rande, zamilovaný pár Foto:
Návrat k vášmu ex? Nebláznite!
debata

Nie vždy zahojí čas všetky rany

Čas… Možno tie rany ani tak nezahojí, ako na ne rokmi zabudnete. Prešľapy vášho drahého s odstupom času vnímate možno ako „veselé“ spomienky či trápne okamihy, o ktorých sa po rokoch dokážete baviť. Ale, ste si istá, že ste na podobné veci pripravená opäť? A pravdepodobne aj na bolesť, ktoré vám spôsobia?

bolesť hlavy - sex - partneri - konflikt Čítajte viac Ani tak, ani onak! Tieto znamenia pociťujú vo vzťahu večnú nespokojnosť, tu sú dôvody

Rozišli ste sa zrejme z dobrého dôvodu

Mozog je náš spojenec – vo väčšej miere si spomíname z minulosti na tie dobré veci, tie zlé odsúvame do zabudnutia. V prípade plánovania návratu k ex po dlhom čase by ste si však práve rozchod mali pripomenúť. Bol bolestivý, však? A kvôli čomu prišiel? Zrejme ste sa nerozišli kvôli rozdielnemu názoru na tapety v predsieni… Váš ex bol idiot, s ktorým sa nedalo žiť! Nech už vám to mozog prikrášľuje akokoľvek pestrofarebne, spomeňte si, prečo ste išli od seba.

Túžite po TOM pocite, nie po vašom ex

Nápady na návrat k expartnerovi sa v našich hlavách zväčša zrodia v etapách života, kedy prežívame smútok po rozchode či keď si dlhodobo nevieme nikoho nájsť. Ako sa hovorí: „Topiaci sa aj slamky chytá“ a spriadať plány o mužovi, ktorý už v našom živote bol, sa nám javí ako rozumné. V skutočnosti to vôbec nie je expartner, ktorý nám chýba, ale len pocit lásky a toho, že sme chcené a milované.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #vzťahová kríza

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...