5 znakov, že vás plánuje vymeniť za inú ženu

Nemá bokovku, ani tajný profil na sociálnej sieti. Dokonca nemusíte ani na žiadnu konkrétnu osobu žiarliť. Akurát sa v jeho mysli objavujú myšlienky, že už nie ste tou jedinou, ktorá je zmyslom jeho života, ako to videl na začiatku vzťahu. Ako rozoznať tieto náznaky a dá sa s nimi ešte niečo spraviť?

21.08.2021 13:00
nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň,... Foto:
Nehovorí o inej žene, ani o výmene, iba o tom, čo by chcel skúsiť s vami.
debata (4)

Prestane rozprávať

Náhle prestane rozprávať a odíde, otočí sa, alebo sa začne venovať niečomu inému. A vy ani príliš neviete, čo vám hovoril, iba viete, že prestal. Pochopí, že ho nevnímate a ak sa takéto situácie stávajú často, začne sa zamýšľať, či by sa o neho niekto iný nezaujímal viac. Pritom netreba na ustráženie vernosti veľa. Iba aktívne počúvať.

Rezignuje na aktivity s vami

Najprv o nich hovorí, potom vás na ne volá. A nie raz. Chce aby ste trávili čas spoločne, hľadá možnosti, ako byť spolu, ale vy akoby na žiadnu ponuku nereflektujete kladne. A problém je na svete. Čoraz viac jeho života začína tráviť sám, alebo s inými ľuďmi a začne si uvedomovať, že medzi vami narastá priepasť. Skúste si aspoň pár aktivít nájsť spoločných a stále objavovať nové.

sex, pár, vášeň, láska, hádka, problémy Čítajte aj Každodenný sex nemusí byť nuda. Skúste týchto 7 inovácií

Ostanete prekvapená jeho správaním

Nie je v tom nič zlé. Len jednoducho zrazu si kúpi novú vec, začne s nezvyčajným konaním a aktivitou. Zmení štýl hudby, kníh, čohokoľvek a vy sa len čudujete, kde na to prišiel. Nikdy o tom dovtedy nehovoril. Aj to je znak, že si čoraz viac vnútorných pochodov necháva pre seba a už sa s nimi nemá potrebu deliť.

Rozpráva viac o tom, čo chce

Sonduje tak nenápadne vývoj vašej budúcnosti. Či v nej nachádza spoločné prieniky a je možné na nich stavať, alebo sa mu rysuje len neistota. Chce vás oboznámiť s jeho víziami a čaká, ako zareagujete. Je dôležité nazerať na budúcnosť spoločne. Nie ako dvaja samostatní ľudia. Pretože to je cesta k skôr samostatnosti, ako k zlatej svadbe.

Naznačuje sexuálny nesúlad

Nemusí sa objaviť hneď na začiatku, ale pokojne aj po rokoch vzťahu. Partner naznačuje, že by rád posunul vašu sexualitu niekam ďalej. Nehovorí o inej žene, ani o výmene, iba o tom, čo by chcel skúsiť s vami. Ak niekoľko mesiacov, či rokov však len mláti prázdnu slamu, myšlienky na neveru samozrejme prídu.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #nevera #vzťah po rokoch #spoločné aktivity #sexuálny apetít

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...