Znamenia náchylné k podvádzaniu. Viete, čo na ne platí, aby ostali verné?

Pri lustrovaní zverokruhom naďabíme aj na znamenia, ktorým monogamia nie je až tak pochuti. Na druhej strane to neznamená, že si automaticky doma pestujete neverníka. Pretože náchylnosť k podvádzaniu sa nikdy nemusí premeniť na realitu. Ak viete, ako jednotlivé znamenia očariť, aby mali oči len pre vás.

13.08.2021 15:00
nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň,... Foto:
Náchylnosť k podvádzaniu sa nikdy nemusí premeniť na realitu.
debata (2)

Vodnár

Znamenie s výsostne umeleckou dušou, ktoré miluje tvorivosť, poznávanie a dobrodružstvo. Súčasne má v krvi prirodzene vyššie libido. Výsledkom môžu byť početné nevery. Avšak, vodnár je veľmi citlivé znamenie. Ak nájde partnera, ktorý je pre neho nielen milencom, ale aj kamarátom, spoločníkom, podporovateľom , spoludobrodruhom v jednom, nezraní jeho city. Preto stačí úprimný záujem, sviežosť vo vzťahu a chuť skúšať nové veci. Vtedy vodnár pochopí, že lepšieho človeka nenájde. A myšlienky na neveru rýchlo pustí z hlavy.

Ryby

Citlivé znamenie, ktoré má vždy problém niekoho oklamať a podviesť, ale vo vzťahoch sa dopúšťa nevery napriek tomu. Dôvodom sú výkyvy nálad a pocit, že trávia čas s nesprávnym človekom. Ryby nepodvádzajú kvôli sexu, skôr potrebujú cítiť pevné objatie. Pri rybách vám nezaručí vernosť intímna aktivita. Avšak vnútorná aj vonkajšia podpora eliminujú možnosť, že partner ujde za inou sukňou. Ryby potrebujú vo vzťahu omnoho viac bútľavú vŕbu, ako sexuálnu dračicu.

láska, vzťah, hádka, krik, muž, žena, dvojica Čítajte aj Viem to a hotovo! Ktoré znamenia sú o svojej pravde presvedčené do posledného dychu?

Blíženec

Nepatrí k najlojálnejším znameniam ako v práci, tak ani vo vzťahu. Blíženec potrebuje okolo seba neustále nové podnety. Sám sa mení podľa rôznorodých situácií a preto má problém vydržať s polovičkou, ktorá ostáva stále rovnaká. Recept, ktorým však môžete blíženca presvedčiť o pozitívach monogamie, je rozhovor. Miluje ak sa s partnerom má vždy o čom porozprávať. Ak s ním dokáže znášať jeho výstrelky a má pochopenie aj pre zmeny nálad, správania, životnej filozofie. Takého partnera si blíženec váži. Pochopí, že ide o spoločníka na celý život, nielen na jednu z jeho životných epizód.

Lev

Zbožňuje pocit byť stredobodom pozornosti. Preto mu lahodí flirt a občas neváha zájsť aj ďalej. Lev je však aj veľmi zodpovedné znamenie. Nezradí vás kvôli povrchnej známosti, ak vie, čo vo vás našiel. Na leva však pri sporoch určite neplatí ignorovanie, tichá domácnosť ani búchanie dvermi. To je práve cesta k tomu, že si nájde obdivný pohľad inde. Lev dokáže vydržať celý život v monogamnom vzťahu. No len s rovnocenným partnerom, s ktorým si vytvorili rešpekt, úctu a vysokú mieru dôvery. Lev nikdy nezradí niekoho, koho považuje za ideálneho partnera. Nechce v očiach milovaného nakoniec skončiť ako slaboch a zbabelec.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Ryby #nevera #lev #hádka vo vzťahu #znamenie vodnár #znamenia zverokruhu #Blíženec

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...