Nie ste si istá, či vás naozaj ľúbi? Všímajte si 5 dôležitých signálov

Láska sa dá vyjadriť mnohými spôsobmi. Najľahšie sú slovné vyznania. Lenže im môžete, aj nemusíte veriť. Omnoho zásadnejšie pre skutočnú lásku sú signály, ktoré muž vysiela aj bez slov. Z nich sa dá vyčítať skutočná láska. Dokonca ešte skôr, ako vám svoju náklonnosť vyzná slovami.

30.07.2021 13:00
chuť, víno, gastronómia, reštaurácia, rande Foto:
Pošle vám kyticu ruží, namiesto toho, aby strávil večer?
debata (1)

Je štedrý hlavne časovo

Dáva vám v živote to, čo je najcennejšie. Ani drahé dary nie sú tak cenné ako čas, ktorý s vami muž strávi. Pošle vám kyticu ruží, namiesto toho, aby strávil večer? V takom prípade je to skôr kupovanie ako láska. Vzťahová koučka Janet Zimmerman hovorí, že muž, ktorý miluje, dáva žene to najcennejšie čo má. Jeho životný čas. A pri míňaní s ňou je na túto veličinu naozaj štedrý.

Stará sa o vás

Nie je to starostlivosť ako o malé dieťa. Nesnaží sa robiť veci za vás, ale cítite jeho pevné rameno o ktoré sa viete oprieť. Ste pre neho ženou, ktorá keď potrebuje jeho podporu, máte ju. Janet Zimmerman pri yourtangou uviedla, že muž, ktorý miluje, spraví zo ženy svojho života prioritu. Až za ňou stoja kamaráti, práca aj všetko ostatné. Samozrejme v prípade, ak ho partnerka naozaj potrebuje. Netreba si to zas mýliť so slepým uctievaním.

žena, muž, vzťah, rande, hádka, komunikácia, pár Čítajte aj Reč tela, ktorá likviduje lásku. Pozor na tieto gestá

Trávite čas s jeho priateľmi

S niektorými sa možno pozná od detstva. Poznajú ho dokonale. Omnoho lepšie ako vy. A zrazu vás s nimi zoznámi, chce aby ste trávili čas spoločne. Nebojí sa, že na neho niečo bonznú, nebojí sa, že ho budú pred vami ohovárať. Jednoducho z vás spraví súčasť partie. To sa dostáva len ženám, ktoré muž skutočne miluje. A nepovažuje ich len za letné lásky.

Chce pre vás len to najlepšie

Pri plánovaní dňa, dovolenky, života, alebo len obyčajného obeda sa snaží zohľadniť vaše požiadavky a spokojnosť. Muž môže byť rázny a rozhodný, ale ak miluje svoju partnerku, tak nechce, aby sa prispôsobovala jeho snom a predstavám. Tie si plnia spoločne. Tak, aby bola dvojica spokojná ako celok. Janet Zimmerman to považuje nielen za znak lásky, ale aj devízu, ktorá umožní vytvoriť láskyplný a harmonicky fungujúci vzťah aj v budúcnosti.

Povie vám dobrú noc

Samozrejme aj dobré ráno. Aj pekný deň, v priebehu dňa vám napíše správu, pošle úsmev, alebo vás objíme. Maličké drobnosti lásky, na ktoré nezabudne. Má jednoducho potrebu vás potešiť. Iba tak. Pretože vás ľúbi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #gestá #zamilovanie #spoločne strávený čas #zamilovaný muž

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....