Obedný sex. Má výnimočné čaro aj prínos pre telo

Najčastejšie sex mávame večer, no svoje čaro má aj ráno. Milostná aktivita po obede je trochu opomínaná téma. Pritom neprávom. Poobedný sex namiesto šlofíka má množstvo výhod. Pre niektoré sa určite oplatí absolvovať ho aspoň počas víkendu.

28.07.2021 11:00
sex, vzťah, intimity, šťastie Foto:
Poobedná siesta v posteli vám dodá endorfíny.
debata

Máte dostatok času

Dobré milovanie si vyžaduje dostatok času. Ráno ho obvykle nemáme a večer ho ukrajujeme, na úkor hodín trávených spánkom. Preto je čas po obede dokonalým obdobím, kedy si môžete dopriať toľko radosti, koľko potrebujete. Bez náhlenia, bez obmedzovania. Iba vy, vaše telá, rozmaznávanie a neha.

Máte dosť energie, ktorú znásobíte

Dobrý sex po obede je lepší ako káva. Sex je generátor radostných pocitov a preto máte pred sebou ešte nádherné poobedie. Omnoho krajšie ako bez sexu. Poobedná siesta v posteli vám dá endorfíny, oxtocín a nabudí dopamín. Milovanie po ľahkom obede spojí pôžitok z jedla s pôžitkom z naplnenia sexuálnej túžby. Nasýtite prakticky súčasne dva pudy a výsledkom bude absolútne krásne uspokojenie.

Ideálne obdobie na experimenty

Ak sa oddáte milovaniu po obede, tak tento čas priam zvádza k skúšaniu nových vecí. Aj preto poobedný sex milujú hlavne ľudia, ktorí si chcú okoreniť milostný život. Nikam sa neponáhľate a nie ste ešte ani unavení. Je to presne čas, kedy máte chuť skúšať novinky. Tak sa ich chopte.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Benefity orálneho sexu. Pre toto ho neodmietajte

Svetlo

Či chcete alebo nie, ide o významný benefit bežného milovania. Štatisticky sa milostným hrám oddávame najčastejšie pri umelom osvetlení. Avšak denné svetlo má na samotný priebeh sexu omnoho lepší vplyv. Nielen z hľadiska fyziológie, ale aj potešenia. Prirodzené svetlo vás omnoho viac vzruší ako situácia, ako keď sa ledva vidíte, kvôli šeru.

Súčasť bežného života

Ak vyskúšate sex počas dňa a stane sa bežnou súčasťou vášho života, nebudete sa už naň musieť pripravovať, ani chystať. Jednoducho využijete silu sexuálnej energie aj v bežnom živote. Nepríde vám potom zvláštne milovať sa počas poobednej prechádzky, využiť odpočívadlo po ceste na dovolenku alebo si užiť, keď to na vás príde aj v záhradnom altánku. Stanete sa sexuálne omnoho slobodnejší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #sex na pláži #sex v práci #romantický víkend #sexuálna fantázia #sex počas dňa

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...