5 tipov na osvieženie rýchlovky. Budú sa vám páčiť

Aj rýchlovka sa dá parádne osviežiť, spraviť pikantnejšou a záživnejšou. A vôbec nevadí, že to celé bude na pár minút. Práve naopak. Čím menej času máte, tým je dôležitejšie ho stráviť krásne a efektívne.

22.07.2021 12:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Rýchlovku môžete spoločne spáchať poležiačky alebo v stoji.
debata (2)

Miesto

Rýchlovka si priam pýta zmenu. Veď načo sa oddávať rýchlovke napríklad v spálni, kde máte more času a priestoru? Zmeniť miesto je skvelá vec. Prináša neobvyklé vzrušenie a sú jednoducho priestory, kde si to priam žiada čo najmenej strávených minút. Ak si vyberiete park, peknú lúku, ranú turistiku, môžete sa milovaniu oddať v panenskej prírode na krásnych miestach. Vzrušení budete už len tým, kde ste. Tak prečo to nevyužiť aj na milovanie.

Pikantné slová

Majú veľmi stimulujúci efekt. Rýchlovku môžete spoločne spáchať poležiačky alebo v stoji. Ale pritom si šepkať pikantné, či neslušné slovíčka je ako chuťovka. Popri varení obeda, alebo upratovaní, hocikedy. Ide o skvelý tip, ako si zlepšiť deň. Aj počas toho, ako sa možno deti hrajú v detskej izbe.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Benefity orálneho sexu. Pre toto ho neodmietajte

Časové výzvy

Sex síce nie je šprintom, ale pokojne si v rámci zábavy a osvieženia môžete dopriať aj atraktívny rýchlostný rekord. Napríklad cestou výťahom, počas jazdy vlakom. Môžete využiť rýchlovku aj v rámci oddychu na odpočívadle cestou kdesi na dovolenku. Niekedy nejde ani tak o vyvrcholenie, ako o to, že skúsite milovanie naozaj nezvyčajné.

Nové polohy

Rýchlovka nemusí byť obmedzená iba na klasiku a polohu odzadu, hoci tieto polohy sú najfrekventova­nejšie. Skúste si oprieť ňou o stenu alebo o stoličku. Oprieť sa chrbtom o kmeň stromu. Vyskúšať sex v náručí. Rýchlovka je skvelá aj v tom, že napríklad v niektorých polohách ani nemusíte vyzerať, že sa milujete. A pritom vám bude lepšie, ako sa zdá.

Premeňte sny na realitu

Skúste si pripraviť rýchlovku ako vyvrcholenie spoločných predstáv. Či si napríklad šepkáte do ucha v spoločnosti, reštaurácii, alebo aj na diaľku pomocou mobilu. Rozpáľte sa predstavami, slovami a písmenkami. Vytvorte si medzi sebou erotické iskrenie, vďaka ktorému obaja doslova vybuchnete, keď si dáte nohavičky dole. Takéto rýchle vyvrcholenie mentálnej stimulácie má veľké čaro, ktoré sa oplatí zažiť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rýchlovka #erotika #sex v spoločnosti #šepkanie #sex v kuchyni #vzrušenie #poloha #sex v aute

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...