Spoločný orgazmus nie je veda. Takto ho dosiahne každá dvojica

Sú páry, ktoré pri každom milovaní zápasia o to, aby si vrcholné okamihy vôbec užili obaja. No pritom nie je nič zložité popracovať na synchronizácii a užiť si skutočne nádherné spoločné vyvrcholenie. Pretože aj pri orgazme platí, že zdieľaná rozkoš je dvojnásobná rozkoš.

21.07.2021 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži a ženy obvykle nedosahujú vyvrcholenie v rovnakom čase ak sa trochu neposnažia.
debata

Spoznajte sa navzájom

Nikto vás nebude obviňovať z neschopnosti, ak ste nedokázali zosynchronizovať svoje milovanie do spoločného vrcholu počas prvých nocí. Ako ak už spolu zdieľate spálňu pár mesiacov, či dokonca rokov, je na mieste popracovať na spoločnom konci. Na to potrebujete spoznať jeden druhého a hlavne vedieť čo u vášho partnera spomaľuje a zvyšuje vzrušenie. Slová, dotyky, jemnosť, drsnosť, ktoré erotogénne zóny? Je načase pustiť sa do poznávania. Nielenže tým budete bližšie k spoločnému vrcholu, ale si obohatíte aj intímny život.

Vytvorte si súlad

Muži a ženy obvykle nedosahujú vyvrcholenie v rovnakom čase ak sa trochu neposnažia. V praxi to znamená, že žena potrebuje o niečo dlhší čas intenzívnej stimulácie ako muži. No a to sa dá dosiahnuť rôznorodými praktikami zo strany partnera. Ak chcete mať spoločné vyvrcholenie, je dôležité spoznať, ako rýchlo pri milovaní vyvrcholí váš partner. A pristúpiť ku klasickej súloži práve v momente, ak už sama cítite, že aj vy sa priblížite k orgazmu za približne rovnakú minutáž.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Benefity orálneho sexu. Pre toto ho neodmietajte

Dráždite si klitoris

Ďalšou možnosťou je, že jednoducho potrebujete intenzívnejšiu prácu s klitorisom. Iba 20 % žien dosahuje orgazmus pri klasickej súloži, zvyšné potrebujú zapojiť klitoris. No často sa zdráhajú. Nerobte to. Naučte partnera, ako vám ho môže stimulovať pri milovaní, alebo sa pokojne pohrajte aj sama. Nemusíte sa cítiť previnilo, partner ocení, že ste mu pomohli. Za skúsenosť spoločného orgazmu to skutočne stojí.

Stimulačné hračky

Nie sú len tak pre zábavu. Na trhu sú erotické pomôcky, ktoré dokážu žene pomôcť k vyvrcholeniu počas milovania. Viete ich zapojiť do hry práve včas, aby ste sa zosynchronizovali na spoločné vyvrcholenie. Najčastejšie ide o análne kolíčky, stimulátory, alebo násadky na klitoris, či vibračné hlavice. Nielenže vám to pomôže vyvrcholenie dosiahnuť, ale bude aj krajšie a intenzívnejšie. S tým cieľom sa totiž pomôcky vyrábajú. Bola by škoda ich nevyužiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #vyvrcholenie #vzrušenie #erotické hračky #spoločný orgazmus

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....