Benefity orálneho sexu. Pre toto ho neodmietajte

Nie každá žena príde okamžite na chuť orálnemu uspokojovaniu partnera. No ako to už v živote chodí, benefity často prevážia nad pohnútkami a nakoniec sa táto aktivita môže zaradiť na vrchol vašich obľúbených činností. A dokonca by mala.

19.07.2021 09:00
sex, intimity, erotika Foto:
Orálny sex mnoho dvojíc pokladá za intímnejšiu záležitosť, ako je klasický sex.
debata (6)

Viac zblíženia

Orálny sex mnoho dvojíc pokladá za intímnejšiu záležitosť, ako je klasický sex. Je niečo iné bozkávať partnerove genitálie a užívať si tieto dotyky. Navyše prejaviť lásku týmto spôsobom partner ocení. Naznačíte tým, že nevnímate jeho penis len ako nástroj na vlastnú slasť, ale samotný vás vzrušuje. A to každý muž ocení.

Skvelá predohra

Ak si chcete oživiť milovanie, tak práve orálny sex je skvelým obohatením bežnej rutinnej predohry. Mimochodom práve ústami viete partnera stimulovať na mnoho spôsobov, ktoré si rád užije. Vďaka tejto aktivite viete predohru značne predĺžiť, čo koniec – koncov spraví veľmi dobre aj ženskému telu. Zaraďte tento prvok do hry a uvidíte, že prídu častejšie aj vaše orgazmy.

intimita, nohavičky, lupa, bielizeň, vagína, plastická operácia, sex Čítajte aj Úprava ohanbia nie je len hygiena. Dokáže zlepšiť intímny život. Skúste!

Keď sa nedá, dá sa stále

Veľkou výhodou orálneho sexu je jeho variabilita. Môžete ním partnera potešiť aj v prípade, že máte svoje dni, alebo nemáte priestor na plné uspokojenie svojich túžob. Viete ho využiť pri cestovaní, alebo napríklad aj v prírode. Ide o možnosť, ako hlavne sexuálne aktívnejšiemu partnerovi dopriať potešenie, keď po ňom zatúži. Zároveň mnoho žien nájde potešenie a vzrušenie priamo v tom, že intímne uspokoja svojho partnera. Ak sa zaradíte do tejto skupiny, aj váš intímny aj partnerský život sa zlepší.

Nemusíte sa báť tehotenstva

Je to skutočne tak, orálny sex prináša potešenie bez ohrozenia. To je pre mnoho žien veľmi zaujímavý benefit. Hlavne v prípade, ak si chcú dopriať s partnerom láskanie bez ochrany. Navyše ak sa z reálneho sexu stane nielen jednostranná záležitosť, ale dokážete sa vzájomne uspokojovať, môžete získať zaujímavú a bezpečnú intímnu aktivitu.

Viac dôvernosti vo vzťahu

Nadšený prístup k partnerovmu pohlaviu je prekonaním tabu. Uvedomí si to každý dvojica, ktorá si orálny sex pravidelne dopraje. Benefitom je omnoho menej strnulosti, hanby a viac otvorenosti v intímnom živote. No a kto by tieto výhody neprivítal aj vo svojom vzťahu? Orálny sex síce nie je jediná cesta k takémuto osvieženiu života, ale je jednou z tých najspoľahlivejších.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #orálny sex #uspokojenie #zlepšenie intimity #vzájomné uspokojenie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...