Znaky, že máte po boku toho nepravého. Hoci sa vzťah javí dokonale

Každý vzťah, ktorý neskončí dobre raz začínal ako dokonalý. Problémom často je, že dvojica ignoruje náznaky, ktoré veštia závažné problémy. Žiadny muž nie je dokonalý, ale sú aj takí, ktorí sú pre spolužitie s vami úplne zlou voľbou. Hoci vo svojej podstate môžu byť skvelí.

16.07.2021 14:00
rande, láska, milenec Foto:
Mnoho žien kvôli mužovi zmenilo strih vlasov, farbu, postavu, dokonca aj prácu.
debata

Nepodporuje vaše sny

Veľmi dôležitý bod partnerského vzťahu. Kouč Matthew Walters sa pre portál Yourtango vyjadril, že práve podpora v snoch a životnom naplnení je zásadná pre kvalitné fungovanie dvojice. Problémom je, ak zisťujete, že partner pri vás naoko stojí, ale v podstate vás chce sám pre seba. Pre jeho sny, pre jeho predstavy o rodine a spolužití. Tie vaše chce prispôsobiť sebe. Skôr či neskôr to musí skončiť karambolom, pretože raz budete túžiť žiť svoj život podľa predstáv. Preto je vždy lepší partner, s ktorým sa podporujete a sny mnohé spoločné.

Musíte sa na niečo hrať

Nezáleží na tom, či v sexe, vo vzťahu, vo vystupovaní. Máte jednoducho pocit, že sa pri ňom nemôžete naplno uvoľniť a byť sama sebou? Určite to pre vás nie je chlap do koča aj do voza. Každý prirodzene chce byť na začiatku vzťahu lepšou verziou seba samého, no ak máte pocit, že to aká ste mu nestačí, vybrali ste sa do slepej uličky. Mnoho žien kvôli mužovi zmenilo strih vlasov, farbu, postavu, dokonca aj prácu. A nakoniec to skončilo aj tak rozchodom. Pretože ak nemôžete byť sama sebou, nikdy to nebudete vy. A tak sa dlhodobo nedá žiť.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Dlhodobo vášnivý sex stojí na 4 pilieroch. Poznáte ich?

Nezmieňuje sa o jeho plánoch

Aj keď milujete prekvapenia a dobrodružný život, raz vás definitívne prestane baviť, ak vás partner vždy postaví pred hotovú vec. V niektorých situáciách to môže žene dokonca lichotiť, ale pozor na to, ak prekvapenia nie vždy rezonujú s vašim vnútrom. V takom prípade je viac ako pravdepodobné, že nedržíte za ruku toho pravého. Pretože raz môžu prísť prekvapenia, ktoré vás poriadne „obaria“. A bude koniec.

Nepýta sa vás, ako sa máte

Poviete si, že to je len fráza. Lenže Matthew Walters v tej nevinnej otázke vidí to, či žijete s mužom, ktorý pre vás bude znamenať budúcnosť. Možno si poviete, že nemá zmysel verklikovať rovnakú otázku každý deň. Lenže vďaka nej sa dozvie, čo robíte, ako myslíte, čo vás baví, aj aké drobnosti ste cez deň riešili. Ak to nie je v centre jeho pozornosti, skôr či neskôr po nezáujme o drobnosti príde nezáujem aj o podstatné veci. A v tých si už nemusíte rozumieť, keďže ste neodhalili nezhody v každodenných maličkostiach. Pretože sa na ne nikto nepýtal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #komunikácia #opora vo vzťahu #spoločný záujem #plánovanie spoločného času #kompromisy

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...