Znamenia zverokruhu, ktoré v posteli nemajú nikdy dosť

Ak túžite po kvalitnom, častom a nápaditom sexe, vyberajte si partnera nielen podľa sympatií, ale aj podľa znamenia. Niektoré totiž dostali do výbavy väčší talent na uspokojenie svojej polovičky. Ak chcete byť tou vyvolenou, tak sa dobre oboznámte, v ktorých mesiacoch sa rodia skvelí milenci.

08.07.2021 14:00
sex, vzťah, intimity, milovanie Foto:
Skúsení milovníci dobre vedia, že sex nie je len o vášni.
debata

Vodnár

Ľudia narodení na prelome januára a februára majú k sexu veľmi pozitívny vzťah. Vodnári sú často umelecky založení. Radi si doprajú zábavu aj rozkoš a to všetko v sebe spája práve aktívny intímny život. Sexu sa oddávajú veľmi radi a často. Sú to nielen náruživí, ale aj veľmi nekonvenční milenci.

Škorpión

Znamenie, ktoré patrí jednoznačne k najerotickejším znameniam zverokruhu. Vládne mu Mars, takže v sebe skrýva silného jedinca, ktorý sa vás rád zmocní. Škorpión ako najvášnivejší reprezentant zverokruhu je však vysoko lojálny aj verný. No intímny život je pre neho nesmierne dôležitý. Rád sa však podpíše na tom, aby bol zaujímavý pre obe strany. A tým aj častý.

červené víno, romantika Čítajte aj Romantika? Len to nie! Tieto znamenia ju k životu rozhodne nepotrebujú

Býk

Vášeň, rozhodnosť a ťah na bránku. To sú charakteristiky býka aj dobrého milenca. Ide o zemské znamenie, ktorému vládne planéta Venuša. To naznačuje, že sa v ňom stretla živočíšnosť s horúcou vášňou. Preto ide o milencov, ktorí sú otvorení novým hrám, majú chuť na milovanie aj v situáciách, kde si ho iní nevedia predstaviť. A oni v nich ešte aj partnerku dovedú k orgazmu. Nikdy sa nevzdávaj, je heslo, ktorého sa držia v živote aj sexe. A obzvlášť dobre padne, ak sa snaží vás priviesť k orgazmu.

Rak

Málokto ho radí na zoznam najvášnivejších znamení. Lenže skúsení milovníci dobre vedia, že sex nie je len o vášni. Teda ten dobrý sex. Ten ide pod kožu, je plný emócií, nehy, intimity. Na to je rak dokonalým expertom. On vie dať emócie aj do činností, kam by patriť nemuseli. No v sexe ide o dokonalý emočný gejzír. Ak nájde polovičku, ktorá je na rovnakom ladení, budú spolu prežívať skutočne plnohodnotné a naplnené milovanie. Ktoré ak je dobré, nikdy nebude len telesné a povrchné. Preto bude s rakom naozaj dokonalé. Takýto intímny život si rak skutočne užíva a na milovanie je ochotný nechať sa nahovoriť prakticky vždy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milenec #vášeň #erotika #intímna atmosféra #znamenia zverokruhu #vzájomné uspokojenie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...