Dlhodobo vášnivý sex stojí na 4 pilieroch. Poznáte ich?

Sexuálny život by mal stáť na pevných základoch, inak je jeho stabilita ohrozená. V prvých mesiacoch vzťahu ustojíte všetko aj čisto len na vášni. No ako plynie čas, stačiť nebude. Kvalitný sexuálny život počas dlhého spolužitia si vyžaduje o niečo viac podpory, ako len živočíšnu vášeň.

06.07.2021 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Sex nie je len o tom, čo ste spolu začali v prvých mesiacoch vzťahu.
debata (1)

Sexepíl

Je veľmi dôležité, ale aj veľmi náročné udržať si ho v dlhodobom vzťahu. Nemusíte doma chodiť nahodení len extra a občas si môžete dovoliť pobehovať aj v deravých ponožkách. Ale ani jeden z partnerov by nemal rezignovať na snahu byť pre toho druhého sexuálne atraktívny. Oblečením, úpravou aj starostlivosťou o telo. Pretože hoci je láska nielen telesnou záležitosťou, sex ňou vždy do istej miery ostane a preto je sexepíl jednou zo štyroch nôh živého sexuálneho života.

Objavovanie

Neostaňte zakotvení v starom prístave. To v praxi znamená, aby ste nerezignovali na neustále objavovanie. Nielen na vlastných telách. Sex nie je len o tom, čo ste spolu začali v prvých mesiacoch vzťahu. Hľadajte, vzdelávajte sa a objavujte. Sexuálne tajomstvá a inovácie nevyčerpáte za celý spoločný život. Jednoducho ak chcete niečo objavovať, cesty aj spôsoby sú otvorené. Len treba chcieť.

shutterstock slová - šepkanie - vzrušenie Čítajte aj Šepkanie. Super tip, ktorý v posteli musíte vyskúšať. Zmení vám život

Snaha potešiť sa navzájom

Extrémne cenná ingrediencia sexuálneho života. Pretože možno poznáte aj zo svojho života, alebo zo života iných ľudí, že nakoniec sexuálny život skĺzne do rutiny, kde sa muž snaží uspokojiť svoj apetít a tým to hasne. Preto je nesmierne dôležité, aby ste stále udržiavali vo vzťahu radosť, že sa intímne chcete vzájomne potešiť. Môže ísť od špeciálnych praktík, hračiek, oblečenia, masáže, dotykov až po autoerotiku, alebo dlhšiu predohru či viac času venovaniu sa konkrétnej praktike. Jednoducho aktivita preto, aby ste spravili tomu druhému radosť.

Živočíšnosť

Je potrebné si ju chrániť. Ako? Napríklad nečakanými situáciami. Rýchlovkami doma, využitie príjemnej príležitosti na výlete, alebo napríklad aj len nečakaným vytvorením zvodnej atmosféry. Tento pilier je v intímnom živote extrémne dôležitý a ak ho podceníte, na troch nohách to bude stále len krívať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexepíl #vášeň #vzťah po rokoch #atraktivita #sexuálna atraktivita #sex po rokoch

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...