Riešiť problémy tu a teraz? Pre tieto znamenia zverokruhu priam nemožná misia

Pre niektorých ľudí je zvlášť ťažké riešiť problémy v danom okamihu. Nekonečne dlho nad nimi zatvárajú oči a odkladajú ich riešenie takmer donekonečna. Zvlášť tieto znamenia zverokruhu majú na problémy a ich vyriešenie vždy dostatok času.

28.06.2021 11:00
single žena, zúfalá žena, problém, starosti Foto:
Čo zmôžem? Počkám, kým sa problém stratí...
debata

Kozorožec

Kozorožci sa zvlášť neradi zaoberajú svojimi problémami. Príliš sa zameriavajú na to, aby boli vždy úspešný. Keď sa niečo pokazí, málokedy pripustia, že ich plány nevyšli. Namiesto toho problémy radšej tvrdošijne ignorujú, vďaka čomu sa často toto znamenia javí ostatným ako chladné a vzdialené.

nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň, žiarlivosť Čítajte viac Podvedie ma? Ak máte po boku partnera v tomto znamení, zrejme áno

Strelec

Strelec si rád užíva život bez obáv či strachu. Z tohto dôvodu zvyčajne rýchlo utečie, ak sa dostaví problém. Neznáša prekážky, náročné výzvy a vždy hľadá tú najľahšiu cestu k cieľu. Len čo sa však vyskytnú malé problémy, cíti sa slabý a preto svoje negatívne pocity potláča a problémy radšej obíde.

žena, hnev, zúrivosť, starta nervov, Čítajte viac Veľa im netreba! Tieto znamenia chcú mať všetko hneď, inak okamžite... Vybuchnú

Váhy

Toto znamenie zverokruhu nevyhnutne potrebuje harmóniu a čo najviac sa vyhýba stresu a hádkam. Niet preto divu, že majstrami v potláčaní problémov a úteku pred nimi. Vnútorný pokoj a spokojnosť sú pre ne také dôležité, že sa radšej neustále tvári, že žije v absolútne dokonalom svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problémy #riešenie problémov #znamenie zverokruhu

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...