Tri absurdné vety, ktorými sa muži túžia vyvliecť zo vzťahu

Nemá odvahu povedať na rovinu, že o randenie s vami už nemá záujem. Tak to skúša naznačiť...

27.06.2021 11:00
rozchod, láska, hádka Foto:
Defitívny koniec?
debata

Myslím si, že vzťah človeka veľmi obmedzuje

Tak z tejto vety nevedno, či sa treba smiať alebo plakať. Randíte spolu pár týždňov a zrazu ho vzťah obmedzuje… V poriadku, potom ale jediná možnosť, aby ho vzťah neobmedzoval je tá, aby si žiaden vzťah nezačínal. Ak totiž niekoho milujete, chcete s ním byť často a je vám celkom jedno, aký skvelý program mimo vzťahu vám uniká. Obmedzenia nevnímate, vnímate len lásku.

nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň, žiarlivosť Čítajte viac Podvedie ma? Ak máte po boku partnera v tomto znamení, zrejme áno

Nie som zvyknutý stretávať sa každý deň s tou istou osobou

Ak si myslí, že je to vtipné, tak sa mýli. Možno nevie, ako vám priamo do očí povedať, že on na intenzívny vzťah podľa vašich predstáv pripravený nie je. Skúsi to preto takto a dúfa, že pochopíte sama… Je na vás, či mu to „osladíte“ alebo mu jednoducho dáte s úsmevom na tvári zbohom, po ktorom tak túži.

Trocha nuda, ty to ako vnímaš?

Vzťah s vami si zrejme predstavoval ako dobrodružstvo hodné porovnania napríklad so zoskokom padákom. Kým bol vami očarený, čo trvalo pár týždňov, všetko mu prišlo extrémne vzrušujúce. S opadajúcim nadšením a každodennosťou už jeho city také vášnivé nie sú a začína sa nudiť. Uvedomuje si, že po vašom boku sa nebaví tak, ako si predstavoval. A túži sa zo vzťahu vyvliecť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #rozchod #rande

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...