Párová masturbácia. Zažite tento nový druh potešenia

Masturbácia nemusí byť krízovým riešením na pocit osamelosti. Práve naopak. Aj o nej platí, že ak sa o rozkoš podelíte, bude dvojnásobná. Párovú masturbáciu si môžete užiť ako predohru, ako zábavu, navnadenie sa, zvádzanie aj na rýchlej uspokojenie sa všade tam, kde nie je veľa priestoru na milovanie.

23.06.2021 13:00
sex, intimity, masturbácia Foto:
Praxou partnera naučíte, čo vaše telo zbožňuje.
debata (1)

Prečo skúsiť vzájomnú masturbáciu?

Možno si aj vy kladiete túto otázku, keď vám myseľ radí, že masturbácia je predsa niečo výsostne intímne a súkromné. Avšak táto hra vás dostane z troch dôvodov:

  • Ožije vo vás vzrušujúci pocit z exhibicionizmu.
  • S partnerom prekonáte ďalšiu erotickú métu.
  • Praxou partnera naučíte, čo vaše telo zbožňuje.

Pre tieto tri aspekty sa oplatí skúsiť sexuálnu alternatívu, ktorá spraví vo vašom milostnom živote mnoho zaujímavých zmien.

Neviete ako začať? Skúste…

Možno váhate, ako túto praktiku predstaviť doma. Ide o niečo iné, ako sa deje za dverami spálne obvykle. Sexuálni poradcovia radia napríklad erotické kocky, ťahanie si z klobúka želaní, alebo erotické karty, ktorým môžete tak trochu napomôcť, aby vyšli podľa vášho želania. Ide predsa o spoločné dobro.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Erotické tipy na leto. Bude vám krásne aj horúco

Dráždite sa navzájom

Možno ste sa videli nahí už toľkokrát, že to ani neviete spočítať, no intímny dotyk pred partnerom je predsa len niečo iné. Ukázať sa v nahote, v erotických pózach a pri rozkoši môže predstavovať trochu ostychu. Preto je cestou spoločné dráždenie sa navzájom a potom môžete prejsť na sólo scény. Rovnako zaujímavé je, ak budete partnerovu ruku navádzať po vašich genitáliách. Ide o veľmi príjemnú hru, ktorá sa môže končiť spoločným, synchronizovaným vyvrcholením. Tak prečo si ju nevychutnať?

Experimentujte s pozíciami a pohľadmi

Ste spolu a spoločná aktivita priam láka k tomu, aby ste sa dotýkali trochu inak ako obvykle. Zrazu zistíte, že aj vaše masturbačné praktiky sa posunú na novú úroveň, keď sa im budete oddávať spoločne v rôznorodých polohách. Masturbáciu si totiž môžete vychutnávať, ale ju využívať aj na erotickú stimuláciu vašej polovičky, ktorá si tiež robí dobre. Ak sa totiž spojí pri spoločnej masturbácii snaha vzrušovať partnera na vlastnom tele a súčasne vás vzrušuje pohľad na partnera, máte pred sebou krásne chvíle. Občas môžu byť dokonca krajšie, ako bežné milovanie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #masturbácia #spoločný orgazmus #párová masturbácia #vzájomné uspokojenie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...