Podvedie ma? Ak máte po boku partnera v tomto znamení, zrejme áno

Nevera sa u ľudí narodených v týchto znameniach zverokruhu pritrafí o čosi častejšie ako u ostatných. Je váš partner medzi nimi? Prečo túži po niekom inom?

22.06.2021 06:00
nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň,... Foto:
Máte po boku neverníka?
debata

Blíženci

Blíženci majú dve tváre a celkom dobre ich skrývajú pred ostatnými. Aj keď sa vo vzťahu zdá byť všetko v poriadku, toto znamenie zverokruhu sa môže v skutočnosti nudiť a túžiť po niečom úplne inom. Potom sa stane, že o slovo sa prihlási nevera. Blíženci majú totiž veľa rôznych potrieb, ktoré často nedokáže uspokojiť jeden človek sám.

žena, muž, rande, zvádzanie, flirtovanie Čítajte viac Ak ide o zvádzanie, tieto znamenia nemajú konkurentov! Ste medzi nimi?

Baran

Toto znamenie zverokruhu potrebuje k životu dobrodružstvo. Baran stále hľadá niečo nové, čo by ho nabilo energiou. Veľmi často si trúfne na milostnú aférku, pretože vo vzťahu sa jednoducho po čase nudí.

láska, vzťah, manželstvo Čítajte viac Vzťah na veky vekov! Po boku akých znamení má vaša láska šancu prežiť dlhodobo?

Panna

Panna je takisto jedným z tých znamení zverokruhu, ktoré často partnera podvedú. Sú manipulatívne a „lietať“ medzi viacerými partnermi súčasne sa neboja, vždy veria, že sa im to „prepečie“, svoje nevery dokážu tajiť s ohromným zanietením.

Váhy

Váhy potrebujú k životu harmóniu. Vzťah je pre váhy neuveriteľne dôležitý a potrebujú veľa blízkosti a bezpečia. Ak však dochádza vo vzťahu k hádkam a nepohode, váhy hľadajú rýchlo harmóniu inde. Hoci u váhy nejde prvoplánovo o neveru, ale skôr o pocit akejsi náklonnosti či spriaznenosti, napokon k nej predsa len príde.

Strelec

Strelec je znamenie milujúce slobodu, nemá tendenciu mať dlhodobo po svojom boku len jednu osobu. Aj keď dokáže byť vo vzťahoch neuveriteľne obetavý, je pre neho ťažké s niekým existovať roky. Potrebuje rozmanitosť a preto sa vo vzťahu uchyľuje k nevere.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #znamenie zverokruhu

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....