Erotické tipy na leto. Bude vám krásne aj horúco

Leto je už tradične spojené nielen s vyššími teplotami, ale aj stúpajúcim libidom u oboch pohlaví. Preto sa toto ročné obdobie oplatí využiť nielen na cestu k moru, ale aj za novými intímnymi zážitkami. Sex, tak ako všetko, totiž cez leto chutí úplne inak. Preto je dobré venovať chvíľku pozornosti jeho letnej príprave.

16.06.2021 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Maznajte sa, skúmajte, vychutnávajte pohľady.
debata

Dlhé a najdlhšie

Hovoríme o milovaní. Nezáleží na tom, či ste doma alebo pri mori. Leto je úžasné hlavne večermi, počas ktorých už teplota poklesne, ale stále je dosť svetla aj v spálni. Nezaťahujte žalúzie, doprajte si milovanie pri svetle. Maznajte sa, skúmajte, vychutnávajte pohľady. Sexuologička Ramani Durvasula pre portál Women'sHealt uviedla, že počas leta je dlhý zážitkový sex veľmi príjemný. Navyše pomalé pohyby a dlhší čas znamenajú, že sa menej zapotíte a užijete si aj pocity, ktoré bežne neprežívate. Veď už samotný pomalý dotyk je iný, ako keď vám len dlaň prebehne po koži.

Experimentujte

Kedy inokedy, ak nie počas leta? V období, keď je nahota omnoho viac príjemná, ako počas zimných mesiacov. Preto je podľa Ramani Durvasula leto ideálna doba, aby ste posunuli svoje intímne hranice. Čo preto musíte urobiť? Prakticky nič. Iba byť spolu viac nahí a vaše telo vám napovie, ako sa správať k opačnému pohlaviu. Samotná nahota vás inšpiruje k tomu, čo môžete robiť v kuchyni, obývačke, na kuchynskej linke alebo v sprche.

sex v aute, intimity, vášeň Čítajte aj Tajné tipy na lepší sex v aute. Ideálne na leto

Použite intímne hračky

Leto možno poňať aj ako obdobie voľnosti. Počas horúčav, kedy nie je ideálne byť spolu telo na telo, sa dokonale hodia experimenty s erotickými hračkami. Na trhu je mnoho pomôcok, ktoré môžete s partnerom skúšať. Bez toho, aby ste sa museli k sebe príliš tesno túliť. Erotické hračky sa vyrábajú aj na letné horúčavy a vy si užijete spolu, nezapotíte sa a pritom objavíte nové úrovne slasti. Inšpirovať sa môžete na internete, v erotických programoch, filmoch alebo jednoducho prelustrujte novinky z erotickej výroby.

Sex s hudbou

Veľmi dobré korenie intímneho života. Na leto ideálna zmena. Príjemné latino rytmy, k tomu niečo osviežujúce na pitie. Že ten váš netancuje? Zmení názor, keď sa pred ním začnete vlniť v atraktívnom outfite. Pretože cez leto oblečenia skutočne netreba veľa a na domácej pôde môžete vyzerať viac ako vyzývavo. Predohra v rytme hudby, vášnivé dotyky, hry lásky, dvoch tiel vo víre tanca a nakoniec skončiť v sebe. Návod na nejeden skvele strávený letný deň. A nielen ten dovolenkový.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #libido #milovanie #sex na pláži #zlepšenie intimity #erotické hračky

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...