Vzťah na veky vekov! Po boku akých znamení má vaša láska šancu prežiť dlhodobo?

Aby vzťah trval celý život, nestačí iba láska a vášeň. Pre dlhodobé fungovanie partnerstva sú potrebné aj lojalita, dôvera a čestnosť.

09.06.2021 15:03
láska, vzťah, manželstvo Foto:
Spolu navždy a šťastní?
debata

Ak hľadáte partnera na celý život, oplatí sa pozrieť aj na dátum jeho narodenia. S týmito troma znameniami sa vzťah na celý život buduje najlepšie.

Býk

Ľudia narodení v znamení býka sú považovaní za skutočných vzťahových vytrvalcov. Sú lojálni, dôveryhodní, čestní a romantickí. Vždy vedia, ako urobiť svojim blízkym radosť a podržať ich aj v ťažkých časoch. Býk síce býva občas naozaj tvrdohlavý, ale pre pokoj v dome si svoje chyby dokáže aj priznať a obnoviť harmóniu v partnerstve.

žena, muž, rande, zvádzanie, flirtovanie Čítajte viac Ak ide o zvádzanie, tieto znamenia nemajú konkurentov! Ste medzi nimi?

Ryby

Ryby sú síce často zasnené, ale v partnerstve sa na ne môžete 100-percentne spoľahnúť. V dobrých aj zlých časoch sa ryby vždy ponáhľajú pomôcť a verne stoja za svojimi najbližšími. Každý, kto má vo svojom živote po boku ryby, sa môže považovať za šťastného – má totiž veľkú šancu prežiť lásku na celý život.

muž, žena, hádka, rozchod, kríza Čítajte viac Majú srdce z kameňa! Prečo sa to hovorí o týchto troch znameniach?

Rak

Pre jemného a citlivého raka je láska na prvom mieste. Vo vzťahu robia všetko pre to, aby svojim blízkym urobili radosť – aj keď to občas znamená ukrátiť samých seba. S radosťou to však akceptujú, ak na oplátku získajú dostatok lásky a náklonnosti a môžu s partnerom tráviť každú voľnú minútu. Ak už máte po svojom boku raka, môžete si byť istý jeho lojalitou po celý život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vernosť #znamenie zverokruhu

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...