Ak sa tieto znamenia ocitnú v pozícii odvrhnutých ex, je zle

Zmáha ich žiarlivosť, čas po rozchode berú ako súťaž - kto bude mať rýchlejšie nového partnera a dokonalejší nový život? Tieto znamenia sú v pozícii odvrhnutých ex pomerne neznesiteľné. Z týchto dôvodov.

07.06.2021 13:00
Šok z rozchodu? Všetko prebolí... Foto:
Problémy s ex?
debata (3)

Škorpión

Škorpión je nielen neuveriteľne mrzutý, ale aj veľmi žiarlivý. To z neho robí nepríjemného bývalého partnera. Škorpión nechce nechať svoju bývalú lásku len tak žiť. O svojich ex hovorí výlučne v zlom a škodí, kde môže. Po rozchode hrá v jeho živote hlavnú rolu žiarlivosť. Pre škorpióna nie je ničím výnimočným, ak okamžite po rozchode nadviaže nový vzťah len s jediného dôvodu – ako pomstu.

nevera, vzťah, láska, problém Čítajte viac Strelec nie je jediný! Muži narodení v týchto znameniach majú neveru ako hobby

Lev

Lev sám seba vníma ako stredobod vesmíru. Skutočnosť, že jeho bývalá partnerka žije „normálnym“ životom aj po rozchode znáša pomerne ťažko. Lev sa dokonca obdobie tesne po konci vzťahu snaží obrátiť na akúsi súťaž – kto bude rýchlejšie s novým partnerom? Následne už lev prezentuje svoj „dokonalý nový život“ po rozchode na sociálnych sieťach, ukazuje sa v spoločnosti kamarátov a takýmto spôsobom dokáže znepríjemňovať život svojim ex.

žena, muž, rande, zvádzanie, flirtovanie Čítajte viac Ak ide o zvádzanie, tieto znamenia nemajú konkurentov! Ste medzi nimi?

Baran

Baran je skvelým partner a dokáže vychádzať s ľuďmi okolo seba. Po rozchode sa ale stáva strašiakom pre svojho bývalého partnera/ku. Ale z dôvodu, ktorý prekvapí… Baran žije tu a teraz. Rozchodom prejde pomerne rýchlo a bývalej láske tak ukazuje, že sa dokáže veľmi dobre zaobísť aj bez nej. To môže byť pre opačnú stranu problematické, hoci rozchod sama iniciovala. Baran skrátka nesmúti ani sa neutápa tým, čo sa skončilo… Náreky nad minulosťou v jeho živote nemajú miesto a táto vyrovnanosť môže niekomu doslova „vyrážať dych“.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #expartner

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...