Tajné tipy na lepší sex v aute. Ideálne na leto

So sexom je to ako s autom. Vždy záleží na kvalite. Sex v aute totiž môže mať každý, ale stačí pár praktických vylepšení z praxe a nemusíte sa učiť na vlastných chybách. Pretože aj v aute to ide inak, ako s ubolenými krížami a zarosenými oknami.

04.06.2021 15:00
sex v aute, intimity, vášeň Foto:
Experimenty na predných sedadlách nikdy nekončia šťastne.
debata (2)

Smer zadné sedadlo

Experimenty na predných sedadlách nikdy nekončia šťastne. Preto je vhodné počas sexu preradiť do priestoru vzadu. Ideálne je ešte k tomu predné sedačky posunúť čo najviac k palubnej doske. Výsledkom bude dostatok priestoru, aby ste sa mohli pohodlne uvoľniť.

Správne polohy

Netreba dlho experimentovať. V aute si môžete prakticky okamžite užiť pohodlný orálny sex, klasického misionára aj jazdeckú polohu. Tá dokonca s opretím sa partnerky chrbtom o predné sedadlo, dostáva omnoho príjemnejší a erotickejší charakter, ako napríklad v posteli. Využite túto možnosť. Poloha odzadu je už štandardnou klasikou. A to v podstate na pár zážitkov aj stačí. Auto jednoducho nie je na experimenty podľa kapitol Kamasútry, ale uvedené vám spravia dobre prakticky na každom odpočívadle.

sex, sprcha, sex v sprche Čítajte aj Túžite po rannom sexe a neviete ako nato? Praktické tipy na začiatok

Dostatok vzduchu

Auto je špecifické tým, že pri sexe sa v ňom príliš rýchlo začne koncentrovať vlhkosť. Preto je vhodné nechať všetky štyri okienka stiahnuté aspoň na centimeter – či dva. Nehrozí prievan, ale zabezpečí sa dostatočné odvetrávanie, aby vaše auto po pár minútach nevyzeralo ako orosený fóliovník.

Pozor na poťahy

Ak máte plán staviť sa na sex, určite je vhodné mať v kufri pohotovostnú deku. Pretože fľaky od potu, či sekrétov vedia spraviť s poťahmi galibu. No a nikto nechce mať na sedačkách znaky, ktoré sa nedajú vysvetliť inak, ako že auto používate nielen na vozenie.

Pozor na zabezpečenie

To, že pri parkovaní na rovine nepotrebujete zatiahnuť ručnú neplatí, ak sa poriadne do auta opriete. Čo je pri vášnivom sexe skoro pravidlo. Nezabudnite preto zatiahnuť ručnú brzdu. Inak sa vám môže k bežným intímnym nehodám pridružiť aj tá automobilová.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #misionárska poloha #jazdecká poloha #sex v aute #sexuálna pozícia #poloha odzadu

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...