Ak ide o zvádzanie, tieto znamenia nemajú konkurentov! Ste medzi nimi?

Poznáte určite aj vy ľudí, z ktorých priam srší sexepíl. Ak ide o kontakt s opačným pohlavím, majú vtip aj energiu, dokážu sa tváriť tajomne aj sa človeku zahľadieť poriadne hlboko do očí.

04.06.2021 11:00
žena, muž, rande, zvádzanie, flirtovanie Foto:
Rodená zvodkyňa, čo poviete?
debata (1)

Sú pripravení na hru zvádzania, nech už majú oproti sebe akokoľvek „ťažký“ oriešok. Zvlášť pre tieto znamenia je zvádzanie krásna výzva, v ktorej sú majstrami.

Baran

Ženy a muži narodení pod týmto znamením zverokruhu sa považujú za „preborníkov“ medzi zvodcami. Hoci sa neradi „tlačia“ do pozornosti, okolie ich automaticky vníma ako niečo zvláštne, zaujímavé a príťažlivé. Aj odvážnejšie či výstrednejšie outfity odrážajú ich jedinečnosť. Odolať kúzlu barana je priam nemožné.

žena, hnev, zúrivosť, starta nervov, Čítajte viac Veľa im netreba! Tieto znamenia chcú mať všetko hneď, inak okamžite... Vybuchnú

Lev

Lev sa veľmi rád ocitá v centre pozornosti širokého okolia. Jeho osobnosť je presvedčivá: je dominantný a pôsobivý, svojou charizmou si každého v okolí s ľahkosťou omotá okolo prsta. Znamenie ohňa vie aj to, ako premeniť svoje slabosti na silné stránky. Sú skvelými taktikmi a to im takisto pomáha na poli zvádzania.

žena, zrkadlo, krása Čítajte viac Mimoriadne márnivé! Pre tieto znamenia je ich vzhľad tým najdôležitejším

Strelec

Ženy a muži strelci sú považovaní za nezabudnuteľných. Ich chuť do života, smäd po dobrodružstve je priam nákazlivý a ostatným dodávajú chuť byť v ich blízkosti. Strelci sa ani nemusia veľmi snažiť pri zvádzaní. Romantický úsmev a ich energia väčšinou stačia – ich kúzlo musí zasiahnuť každého človeka v miestnosti.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zvádzanie #znamenia zverokruhu

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...