Túžite po rannom sexe a neviete ako nato? Praktické tipy na začiatok

Ranný sex sa považuje za najlepší. No pravdou je, že ho často zatienia iné povinnosti. A počas víkendu by sme aj chceli, ale nie sme si istí ako a či to nebude ako dať si večeru na raňajky. Preto je fajn oboznámiť sa s tipmi, ktoré ranný sex zaradia do vášho života aspoň počas voľnejších dní.

30.05.2021 10:00
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Sex v sprche - mužom sa ráta.
debata

Pripravte sa už večer

Ak sa zobudíte s chuťou na milovanie, tak vám dobre padne, ak budete pripravení na príjemné chvíle. Ideálne je, ak si večer doprajete napríklad holenie. Vhodné je mať na nočnom stolíku aj trochu parfumu, ktorým sa navnadíte na seba. Je fajn ak si dopredu pripravíte aj scenár milovania. Prípadne ako zvodne zobudíte polovičku a začnete predohru. Príprava robí majstra a uľahčí milovanie.

Kúpeľňa nemusí pokaziť romantiku

Práve naopak. Ak si chcete dopriať plnohodnotné milovanie a nielen rýchlovku na ceste medzi spálňou a kuchyňou, pokojne vyrazte do kúpeľne. Spoločné umývanie vás nielen osvieži po noci, ale aj príjemne rozpáli. Veď práve vlhkosť pokožke pridá nahému telu na vzrušení. Navyše ranná spoločná sprcha vás nielen umyje, ale môže byť aj láskyplným rozmaznávaním s príjemnou masážou.

žena, nahota, kúpeľňa Čítajte aj Nepodceňujte nahotu vo vzťahu. 4 oblasti, v ktorých vám pomôže

Doprajte si čas

Aspoň počas prvých experimentov je príjemné ak si vyčleníte na milovanie dostatok času. Nielen na samotný akt, ale aj na oddych po ňom. Nikde nie je napísané, že musíte vyskočiť z postele. naopak. Nechajte pocity z láskania doznievať si v náručí. Uvidíte, že je to niečo úplne iné, keď milovaním začnete deň. Hormóny vo vašom tele budú prúdiť ešte niekoľko hodín a užijete si ich omnoho viac, ako keď po milovaní zaspíte. Spoločné raňajky si po milovaní naozaj vychutnáte.

Pripravte si vlhčené utierky

Niekedy nie je čas navštíviť kúpeľňu. A niekedy ani chuť. V takom prípade je vhodné mať pri posteli vlhčené utierky. Nie, že by ste sa nemohli milovať spoločne aj priamo po zobudení. No utretie vlhčenými utierkami dá obom partnerom istotu, že tomu druhému budú voňať a chutiť o niečo lepšie. Rýchle a spoľahlivé riešenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #libido #láskanie #masáž #intímna hygiena #ranný sex #spoločná sprcha

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...