Veľa im netreba! Tieto znamenia chcú mať všetko hneď, inak okamžite... Vybuchnú

Trpezlivosť je jedna z cností. Niekto jej dostal do vienka viac, iný menej. A podaktorí slovo trpezlivosť vo svojom slovníku ani nemajú.

31.05.2021 09:00
žena, hnev, zúrivosť, starta nervov, Foto:
Podaktorí slovo trpezlivosť vo svojom slovníku ani nemajú.
debata

Z miery ich vyvedú aj maličkosti, ktoré jednoducho nezapadajú do ich režimu či plánu dňa.

Panna

Panny „idú“ vždy podľa plánu. Vďaka plánu má ich život poriadok a štruktúru. Len čo niečo „vybočí“ z ich rozvrhu či ide celkom mimo neho, panna zneistie. Na nápravy totiž nikdy nemá čas a tak dokáže okamžite samú seba celkom rozhodiť. Občas vybuchne pre úplné maličkosti, nad ktorými by iné znamenia len mávli rukou.

nevera, vzťah, láska, problém Čítajte viac Strelec nie je jediný! Muži narodení v týchto znameniach majú neveru ako hobby

Baran

Baran presne vie, čo chce. Dlho nad niečím premýšľať a odkladať rozhodnutie – tak to baran vo svojej náture nemá. Tomuto znameniu chýba trpezlivosť a to ho dostáva do častých konfliktov. Zvlášť s ľuďmi, ktorí sú menej rozhodní a často nevedia, čo vlastne chcú. Pri takýchto ľuďoch baranovi „ujdú“ nervy a vybuchne.

žena, zrkadlo, krása Čítajte viac Mimoriadne márnivé! Pre tieto znamenia je ich vzhľad tým najdôležitejším

Kozorožec

Kozorožca je možné veľmi rýchlo podráždiť, najmä v profesionálnom živote. Je ambiciózny a vždy chce byť najlepší. Len čo ho kolegovia zabrzdia, pretože s ním nedokážu držať krok a nerobia veci tak, ako to kozorožec očakáva, je zle. Často nedokáže pochopiť, prečo ostatní nemôžu robiť veci tak rýchlo a tak dobre, ako to dokáže on. Jeho vysoké nároky na seba aj na ostatných ho často privádzajú do situácií, v ktorých sa nevie ovládať – nečaká na vysvetlenie, svoju zlosť ventiluje smerom k „obeti“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zúrivosť #hnev #znamenia zverokruhu

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...