O akom sexe muži snívajú najčastejšie? Toto sa im preháňa hlavou

Snívajú o sexe nielen v noci, ale často aj s otvorenými očami. Ich fantázie pritom ďaleko presahujú hranice štandardného sexuálneho života postaveného na misionárovi. Britský magazín Metro nazrel do hláv mužov a vyfiltroval ich tajné sny, ktorých majú plnú hlavu. Viete, čo mužov láka najčastejšie?

28.05.2021 11:00
sex v aute, intimity, vášeň Foto:
Výťah, park, auto na odpočívadle.
debata (1)

Sex s bývalkou

Málokto tipoval absolútnu jednotku mužských erotických snov. No je to tak. Pred trojkou, aziatkou aj náhodnou známosťou dajú priestor vo svojej hlave bývalej partnerke. K nej sa často muži vracajú nielen keď sú single, ale aj v prípade, že už spálňu zdieľajú s novou ženou. Radi si zaspomínajú aspoň v snoch.

Skupinový sex

Tento sen zrejme tušila každá. Je to z kategórie mužských snov, ktoré sa však málokedy stretnú z realitou. A nie preto, že by sa nenašli ženy, ktoré by to rady skúsili. Aj samotní muži si jednoducho niektoré veci radšej nechávajú vysnívané ako uskutočnené.

Sex s celebritou

Častý sen počas noci, ale aj sen s otvorenými očami. Mnoho mužov zamestnáva svoje mozgové závity práve predstavami, aké by to bolo, vnoriť sa do slávnej osobnosti. Pritom nejde len o ženy, ktoré vidí v erotických filmoch, ale tie, ktoré vidí bežne v televízii a časopisoch. Fluidum osobnosti láka aj mnohých bežných mužov.

žena, dvaja muži Čítajte aj Porovnávať starý vzťah s novým? Je to v poriadku?

Sex na verejnom mieste

Výťah, park, auto na odpočívadle. Prípadne kúpalisko, turistika, jednoducho všade tam, kde vzrušenie z nahého tela doplní aj vzrušenie z prípadného odhalenia. Ak chcete počas tohto leta splniť partnerovi jeden z erotických snov, tak pravdepodobne tušíte, že s týmto to pôjde najľahšie. A sníva o ňom skutočne značná časť mužskej populácie.

Podvádzanie partnerky

Päticu snov uzatvára jeden kuriózny. Mnoho mužov to nepovie, iba pár z nich naznačí, že snívajú o tom, aby videli svoju partnerku v posteli s iným mužom. Často však o niečom takom tajne snívajú a prežívajú erotické vzrušenie. Na druhej strane vzrastá počet videí s týmto žánrom v erotickom biznise. No a muži občas snívajú presne o tom, čo uvidia vo filmoch pre dospelých.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sex s bývalým #podvádzanie #sexuálne fantázie #erotické sny #erotické scény #mužská sexualita #erotické predstavy

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...