Nepodceňujte nahotu vo vzťahu. 4 oblasti, v ktorých vám pomôže

Vyššie teploty vonku priam zvádzajú k tomu, aby sme si dopriali menej oblečenia. Dokonca v domácnosti môžeme staviť aj na „nuda“ štýl. Nielenže ušetríte za klimatizáciu, ale výrazne posilníte vzťah aj vlastné sebavedomie.

21.05.2021 15:00
žena, nahota, kúpeľňa Foto:
Nahota nás má tendenciu vzrušovať.
debata (1)

Nahota nám prospieva

Netreba dlho loviť vo vodách internetu, aby sme narazili na výsledky a štúdie, ktoré hovoria jasne. Človeku je nahota prirodzená a ešte viac, ak je párová. Zistenia na miliónoch ľudí potvrdzujú, že s milovaným človekom sa v nahote cítime naozaj omnoho lepšie, ako keď sme oblečení. Dokonca sa to prejaví aj merateľne, na náraste oxytocínu. Miera hormónu lásky, zblíženia a pocitu nehy stúpa pri objatí v závislosti od toho, koľko vrstiev oblečenia máte na sebe. No a v zimnej bunde je ho omnoho menej, ako keď ste telo na telo.

Viac vzrušenia

Nahota nás má tendenciu vzrušovať. No a prečo si nepriať namiesto všedných dní tie príjemnejšie, s poriadnou dávkou lahodného iskrenia? Dotyky, objatie, letmé bozky. Aj vám to v partnerstve akosi začína chýbať? Verte či nie, čím menej toho budete mať na sebe, tým väčšej pozornosti zo strany partnera sa dočkáte.

bozkávanie, bozk Čítajte aj Túži vás pobozkať? Aj keď je nenápadný, tieto znaky nezaprie

Využijete každú chvíľku

Nahota vo vzťahu má jeden skvelý benefit. Nemusíte strácať čas vyzliekaním. Ak si doprajete počas slnečného a teplého dňa sobotu bez oblečenia, uvidíte, ako môže byť aj bežné upratovanie, či varenie vzrušujúce. Rýchlovka počas toho, ako vám zovrie ryža, prečo nie? Nahotou ste pripravení na skutočne nové a nepoznané kapitoly vo vašom sexuálnom živote.

Znížite mieru negatívneho pohľadu na seba

Je to veľmi dôležité. Pretože jednou z najväčších prekážok v sexuálnom živote hlavne u žien je pocit hanby. Aj tej skrytej. Dokonca sa vyskytuje aj po rokoch. Sexuálny kouč Brad Browning hovorí, že mnoho žien, ktorým sa zmení postava, začne trpieť predstavou, že už pre svojho partnera nie sú atraktívne.

Tým si samy znižujú libido a hlavne odmietajú sexuálne zblíženie. Pomalé odhaľovanie a nahota pritom môžu všetko zmeniť. Zistíte, že pre partnera ste stále atraktívna a žiadaná. Navyše každý muž si radšej pozrie svoju nahú partnerku, ako obnažené ženy na videu, či fotkách. Toto poznanie zdvihne sebavedomie každej žene, ktorá sa cíti neisto.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #libido #dotyky #sebavedomie #vzrušenie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...