Strelec nie je jediný! Muži narodení v týchto znameniach majú neveru ako hobby

Iste, každá z nás sníva o romantickom vzťahu, ktorý prekoná všetky úskalia. Aj o partnerovi, ktorý má po celý čas oči len a len pre nás.

20.05.2021 13:00
nevera, vzťah, láska, problém Foto:
Čo narobíte s neverníkom?
debata (1)

Bohužiaľ, svet nie je ideálny a vzťahy už tobôž nie. Podaktorí muži majú skrátka neveru v krvi, podvádzanie partnerky berú ako adrenalín, bez ktorého sa nezaobídu. Na tieto znamenia preto pozor!

Strelec

Je dobre známe, že toto znamenie miluje svoju slobodu a preto sa zdráha byť „polapený“. Vzťahy v skutočnosti nie sú to, čo ho nadmieru zaujíma a ak sa aj v nejakom ocitne, vernosť neberie ako hlavný pilier lásky. Strelec-muž potrebuje veľa obdivu aj povzbudzovania a na to jedna žena zvyčajne nestačí. Preto sú muži – strelci často neverní.

megahn fox Čítajte viac Čierna hriva v područí výraznej krásky Megan Foxovej! Takto s ňou čaruje

Vodnár

Vodnár – muž takisto miluje dobrodružstvo a rozmanitosť. Táto vášnivá povaha ho však často privedie aj k nevere. Do afér sa dokáže poriadne zapliesť, keďže namiesto riešenia situácie sa stále viac a viac zapletie do svojich klamstiev. Podvádzanie a vymýšľanie si neuveriteľných príbehov je pre vodnára ľahšou cestou ako priznanie a obnova vzťahu.

Natalia Oreiro Čítajte viac Rozdiel 20 rokov! Ako sa zmenila krásna Natalia Oreiro od čias, kedy navštívila Slovensko?

Blíženci

Blíženci sú jedným z najspoločen­skejších znamení zverokruhu. Muži sú nesmierne šarmantní a zábavní, dokážu očariť na prvý pokus akúkoľvek ženu. Iste, po boku takéhoto muža sa cítite výnimočne, ale… Podobne výnimočne sa po boku „toho vášho“ môže cítiť aj jedna či hneď dve ďalšie ženy. Príležitosti pre neveru sa mu priam núkajú ako na striebornom podnose. A blíženec nepovie nie…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #partner #znamenie zverokruhu

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...