Túži vás pobozkať? Aj keď je nenápadný, tieto znaky nezaprie

Zdá sa byť skvelý kamarát, príjemný muž, ale vy si nie ste istá, či vás chce pobozkať, alebo ostať len v intenciách priateľstva. Mnoho vecí, ktoré muž nepovie priamo, naznačí jeho reč tela. Ak ju viete správne čítať, budete vedieť na čom ste. Podvedomie sa totiž nepretvaruje.

18.05.2021 15:00
bozkávanie, bozk Foto:
Nezáleží na tom, či ste na rande s nenápadným informatikom alebo mačo samcom.
debata (3)

Ostáva ticho

Diana Vilibert sa venuje analýze medziľudských vzťahov už roky a preto pozná, že muž, ktorý chce ženu pobozkať je omnoho tichší ako ten, ktorý sa s ňou prišiel porozprávať. Robí prestávky medzi súvetiami. Necháva čas pri zmene témy na ticho, ktoré nie je trápne, ale nabité vzrušením. Ide o jasný znak toho, že jeho pery chcú viac, ako sa len otvárať pri vyslovovaní slabík.

Je nervózny

Nezáleží na tom, či ste na rande s nenápadným informatikom alebo mačo samcom zo športového tímu atlétov. Každý muž, ktorý sa chystá spraviť prvý krok smerom k vašim ústam, ostáva nesmelý. Zrazu sa potkýna, nič mu nevychádza, padajú mu veci z rúk. Stáva sa slonom v porceláne, hoci doteraz ste mali pocit, že je to skutočne šikovný chlap. Nič sa nedeje, nie je to drevo. Len sa vás podľa Diany Vilibert snaží pobozkať a nevie, ako na to.

Pripravuje si pery

Nedá sa to prehliadnuť. Muži až tak príliš nedbajú o svoje pery , ako v prípade, ak sa ich chystajú predstaviť novej partnerke. Viac si ich oblizujú, kontrolujú, dokonca sú ochotní natrieť si ich balzamom. Ak si všímate, že muž sa zrazu začal o svoje pery zaujímať intenzívnejšie, je v tom zrejme chuť spojiť ich s tými vašimi.

muž, rozmýšľanie Čítajte aj Čo vám o mužovi povedia jeho ruky? Naučte sa z nich čítať?

Viac dotykov

Priložiť pery na pery je akt vyslovene intímny. Avšak pred tým si chce každý muž trochu overiť, či je to správna cesta. A to len tým, že sa pokúsi o vstup do intímnej zóny. Dotykom, kontaktom rúk, plecom pri pleci, letmým objatím a telom pri tele. Dostatočne intímne, aby to nebolo len náhodné, no ešte nie tak intenzívne, aby nemohol vycúvať, ak zacíti, že sa vybral do slepej uličky.

Skúma vôňu

Overená taktika. Muži vedia, že dokonale funguje, pretože každá žena chce príjemne voňať. Ak vás chce muž pobozkať, tak obvykle pochváli váš parfum. Otvorene prezradí, že si chce k vašej vôni privoňať intenzívnejšie. No a to je už obvykle len pár centimetrov od bozku.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nervozita #reč tela #bozkávanie #neverbálna komunikácia #prvý bozk

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...