Zaujímavosti o bode G, ktoré by mala poznať každá žena

Bod G nepatrí ku kapitolám v príručkách o anatómii. Dokonca sa v mnohých prípadoch považuje viac za záhadu ako relevantnú súčasť ženského tela. Faktom však je, že ak sa ho žena naučí používať k svojmu potešeniu, jej sexuálny život bude úplne iný, ako bol doteraz.

13.05.2021 11:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Lokácia bodu G je tak trochu hľadanie strateného pokladu.
debata (6)

Kde je bod G?

Lokácia bodu G je tak trochu hľadanie strateného pokladu. Aj gynekológovia sa v názoroch rôznia. Niektorí mu dávajú pevné miesto vo vagíne ženy, iní by dali ruku do ohňa, že ide len o placebo. Ak sa zameriame na skúsenosti žien po celom svete, miesto, ktoré prináša dokonalú slasť a skvelé orgazmy, sa nachádza približne 3 centimetre za vchodom do vagíny. Narazíte naň na hornej strane a pocítite ho ako tvrdšie, alebo zhrubnuté miesto. Ak ho objavíte, tak práve tu začína hra na potešenie.

Čo zacítite pri stimulácii bodu G

Pocity sa od ženy k žene rôznia. Prvým pocitom bude zrejme dráždenie na močenie. S ním sa stretáva mnoho žien. No ak sa budete masáži venovať intenzívnejšie, preklopí sa do nových pocitov, ktoré znásobia silu vyvrcholenia. Ak sa vám nedarí dosiahnuť a dostatočne stimulovať bod G, môžete využiť aj výdobytky techniky. Napríklad lubrikačný gél je skvelý partner na osamelé skúmanie. Rovnako ako aj erotické hračky určené priamo na dráždenie bodu G. Vždy sa s týmto miestom zoznamujte osamote a následne skúsenosti zúročíte aj pri milovaní.

muž, rozmýšľanie Čítajte aj Čo vám o mužovi povedia jeho ruky? Naučte sa z nich čítať?

Čo všetko dokáže bod G?

Je bránou k vyššej rozkoši. Objaviť bod G je ako objaviť novú knižnicu pocitov vášho tela. Výsledkom môžu byť úplne iné možnosti, pocity a skúsenosti, ako ste zažili doteraz. A čo hovoria zážitky žien, ktoré objavili bod G? Dokázali zažívať silnejší orgazmus, vedeli sa uspokojiť rýchlejšie, dokonca často skôr, ako partner. Orgazmus mali pravidelne a dokonca prežili na vlastnej koži aj mokrý orgazmus. To všetko sú dôvody, pre ktoré sa s bodom G oplatí zoznámiť.

Aká je najlepšia pozícia pre stimuláciu bodu G

Existujú v princípe tri pozície, pri ktorých dochádza k stimulácii bodu G. Prvou je misionár, avšak s jemne zdvihnutou panvou. Napríklad s vankúšikom pod zadkom. Druhou polohou je jazdecká pozícia, v ktorej tlačí odpor partnerovej erekcie priamo na bod G. Trojku dokonalých pozícií uzatvára poloha odzadu, pri ktorej je však partner o niečo vyššie a tak smeruje svoj penis nie rovno, ale jemne dospodu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #vaginálny orgazmus #bod G

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...