Mimoriadne márnivé! Pre tieto znamenia je ich vzhľad tým najdôležitejším

Iste, každý z nás sa rád páči ostatným. Niektoré znamenia však ešte o čosi viac.

10.05.2021 15:00
žena, zrkadlo, krása Foto:
Ako sa budem viac páčiť ostatným?
debata

Na vzhľade si nechávajú extrémne záležať, dokonca až tak, že v očiach ich blízkych či kolegov vzbudzujú svojim správaním negatívne pocity.

Lev

Lev miluje, keď je stredobodom pozornosti a prezentuje sa. Preto venuje osobitnú pozornosť svojmu vzhľadu a prvému dojmu pripisuje extrémnu dôležitosť. Hoci lev ľahko vynikne aj vďaka svojej osobnosti, toto znamenie význam vzhľadu priam preceňuje. Preto trávi pred zrkadlom hodiny a hodiny a ak niekam vyrazí, prípravy nepodceňuje, ale naopak…

nevera, vzťah, problém Čítajte viac Smola! Tieto tri znamenia sú predurčené na neveru, veľa s tým nenarobíte

Panna

Panna je perfekcionista, to je o nej dobre známe. Presne z tohto dôvodu nenecháva toto znamenie nič na náhodu, všetko má do bodky pripravené a zvládnuté. Vzhľad nevynímajúc. Rovnako ako lev je schopná pred zrkadlom či v kúpeľni „prežiť“ výraznú časť dňa, ak sa chystá niekam, kde bude veľa ľudí. Vlasy, mejkap a oblečenie – všetko musí byť tip-top a jej blízki občas iba krútia hlavami a klopú si na čelo.

žena, dokonalosť, nahnevaná žena Čítajte viac Zapôsobiť na okolie hneď na prvý dojem? Pre tieto znamenia veľmi náročná misia

Váhy

Váhy sú veľmi materialistické znamenia zverokruhu. Chcú vlastniť krásne veci vo svojej blízkosti a takisto chcú byť obdivované a chválené. Váhy si takto budujú sebavedomie. Ak niekto čo i len minimálne váhu kritizuje za jej vzhľad, veľmi sa jej to dotýka a do popredia sa dostáva jej zraniteľná stránka. Váha na takého „výpady“ voči sebe nezapomína a dokáže ich veľmi nepríjemne „vrátiť“, častokrát v naozaj nevhodnej dobe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #márnivosť #znamenie zverokruhu

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...