Smola! Tieto tri znamenia sú predurčené na neveru, veľa s tým nenarobíte

Vernosť vo vzťahu sa jednoducho očakáva. Bohužiaľ, nie vždy majú zaľúbenci na vernosť rovnaký názor a nevera sa tak častokrát stáva dôvodom rozpadu vzťahov.

06.05.2021 15:00
nevera, vzťah, problém Foto:
debata (2)

Iste, nie každý dokáže byť verný a prežiť po boku jedného partnera dlhé roky. A sú aj takí, ktorým robí vernosť problémy po niekoľkých mesiacoch vzťahu. Zvlášť to platí pre tieto tri znamenia!

Strelec

Strelec miluje svoju slobodu a zdráha sa jej vzdať. Neznáša kompromisy a stiahne sa, akonáhle partner/ka požaduje určité veci. To je dôvod, prečo strelec zvykne byť vo vzťahoch často neverný. Len čo strelec cíti, že vzťah začína naberať na vážnosti, hľadá možnosti úniku – tým býva najskôr nevera, potom zväčša rozchod. Ak sa ale strelec skutočne zamiluje celým srdcom, stáva sa z neho celkom iný človek. Nevera už nebýva na programe dňa.

muž, žena, hádka, rozchod, kríza Čítajte viac Majú srdce z kameňa! Prečo sa to hovorí o týchto troch znameniach?

Vodnár

Na jednej strane je vodnár nesmierne emotívne znamenie zverokruhu, ktoré je schopné úprimnej lásky. Na druhej strane však vodnár takisto miluje svoju slobodu a k životu nutne potrebuje jednu vec – dobrodružstvo. Presne z tohto dôvodu je pre neho ťažké „nezapliesť“ sa s niekým mimo vzťahu. Akonáhle sa vodnár cíti vo vzťahu zviazaný či dokonca znudený, hneď vie, kde to riešiť – v novej posteli.

žena, rozmýšľanie, úsmev, dôchodkyňa Čítajte viac Bez pochvaly a obdivu nevedia existovať! Tieto znamenia ich k životu potrebujú najviac

Blíženci

Blíženci sú veľmi spoločenskí ľudia, nerobí im žiadne problémy nadväzovať nové známosti a priateľstvá. Na nových ľudí vedia zapôsobiť a tak sa im potom stáva, že ponuky na aférky im doslova „padajú“ z neba. Blíženci im nehovoria „nie“ – pričasto majú hlavu plnú nových ľudí a možností a tak sa im stane, že na človeka, ktorého majú doma, v danom okamihu jednoducho zabudnú.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #milenec #znamenie zverokruhu

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...