Erotický manuál, ktorý vám vylepší intímny život

Kto by nechcel mať lepší sexuálny život? A kto by nechcel manuál, ktorý dokáže pomôcť prakticky každej dvojici a to nielen na pár týždňov, ale celoživotne. Vezmite si niekoľko dobrých rád do postele a uvidíte, aké pozitívne zmeny prinesú.

05.05.2021 13:00
sex, erotika, intimity Foto:
Misionár nie je úvodná aj konečná pozícia milostného života.
debata

Objavujte spolu niečo nové

Vždy sa to dá. Misionár nie je úvodná aj konečná pozícia milostného života. V sexe môžete objavovať praktiky, polohy, rôznorodé techniky. Nezáleží na tom, kde ste dnes, vždy je možné vydať sa objavovaním vášne o kúsok ďalej. Alebo iným smerom. Skúšajte to aj vy. Vzťahová koučka Mary Ellen Goggin radí, aby ste nechali svoju myseľ otvorenú a to stačí, aby ste mali neustály závan zmeny.

Dohodnite sa, že sa nedohodnete

Mary Ellen Goggin tvrdí, že stereotyp je hrdzou vzťahu aj intímneho života. Nechajte si preto otvorenú cestu k tomu, aby ste sa mohli milovať bez plánu. Na druhej strane Goggin radí otvorene hovoriť o svojich intímnych túžbach. Čo sa týka frekvencie, tak aj rôznorodých chúťok. Pretože nemému nikto nerozumie. No a tajiť, to čo vás robí šťastným, je to najhoršie, čo vo vzťahu môžete urobiť. Trpíte a druhý ani nevie, že vám nerobí po vôli.

Mužské libido hlási historické minimá! Čítajte aj Nemá partner chuť na sex? Toto ho nabudí a nie je to sexy bielizeň

Sledujte spolu erotiku

Netreba si klamať do očí. Masturbácia aj osamelé sledovanie erotiky do života párov jednoznačne patria. Avšak obvykle sa navzájom všetci tvária, že do toho ich nie. Urobte to inak. Inšpirujte sa erotickými filmami, knihami, príbehmi navzájom. Rovnako sa môžete navzájom aj intímne dotýkať. Ak z toho urobíte súčasť vášho intímneho života a nie tabu, budete profitovať obaja. Pretože namiesto zatajovania sa vo vašom intímnom živote prejaví viac kreativita.

Meňte sa spoločne

Zmena je život a rovnako aj ten sexuálny. Žiadny človek nemá rovnaké túžby, preferencie a očakávania počas celého intímneho života. Preto ak si chcete zlepšiť sexuálny život, zaujímajte sa o zmeny v intímnej oblasti u vášho partnera. Rovnako predstavte zmeny, ktoré sa dejú u vás. Mary Ellen Goggin totiž upozorňuje že práve zmena preferencií, ktorá sa vo vzťahu dostatočne neprediskutuje, znamená, že sexuálny život začne haprovať. Možno občas stačí len poprehadzovať pár výhybiek a znovu sa zladiť. Určite sa to oplatí minimálne skúsiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne polohy #erotické pomôcky #zlepšenie intimity #intímny život #erotické predstavy #erotické fantázie

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...