Sex pozície, ktoré muži absolútne milujú

Každá dvojica si počas milostného života nájde svoje vlastné polohy, ktoré im obom prinášajú rozkoš, potešenie a blaho. Nikdy však nie je na škodu obohatiť si repertoár a možno príjemnou zmenou prekvapiť partnera. Sú totiž polohy, ktoré ho jednoducho budú naozaj baviť.

09.04.2021 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži milujú, ak sa im venujete, keď sú oni hore.
debata

Lotosový kvet

V každom mužovi sa skrýva aj kus romantika, ktorý sa prejaví práve vo chvíľach, keď ho obkročíte a sadnete si na neho v pozícii lotosového kvetu. Na tejto polohe miluje dokonalý kontakt s vašim telom. On sedí, vy sedíte v jeho lone a ruky má voľné. Môže vás nimi hladkať, stimulovať, objavovať. Navyše má pred sebou vaše nahé telo v plnej paráde. Jemné a nežné dotyky bradaviek na hrudi k tomu. Tejto pozície sa muži nevedia nabažiť.

Nohy na pleciach

Unikátna poloha, ktorá nie je zložitá a rozhodne veľmi dobre funguje. Nedáte nohy od seba ako obvykle, ale zdvihnete ich do vzduchu a opriete partnerovi o plecia. Polohu miluje pre pocit hlbokého prieniku a dokonalý výhľad na vaše telo ako pod ním ležíte. A ešte pre niečo iné. Hlavne milovníci ženských nôh a prípadne podväzkov alebo vysokých podpätkov tak môžu svoju radosť prežiť intenzívnejšie. Dotykom aj pohľadom.

Klasika s bozkami

Misionára asi každý zaradí medzi obľúbené polohy, ale môže byť ešte obľúbenejší. Muži milujú, ak sa im venujete, keď sú oni hore. Čo to znamená v praxi? Že pri milovaní nevyzeráte len ako čakateľka na orgazmus, ale použijete pery na láskanie, bozkávanie, rukami mu môžete hladiť zadok, chrbát, alebo stimulovať prostatu. Ak chcete partnera potešiť a spraviť mu zážitok z misionára ešte príjemnejší, už viete, ako na to.

Polosed

Poloha, ktorá je veľmi preferovaná. Čaro je v spontánnosti. Stačí, že si vás vyloží na stolík, kuchynskú linku alebo vyvýšený podklad, stiahne vám nohavičky a užijete si príjemné spojenie. Je to poloha, pri ktorej nemusí udržať vašu váhu. Vidí všetko podstatné, dokonca máte obaja pekný pohľad na vzrušujúce vniknutie. No a k tomu má k dispozícii celé vaše telo na pohľad aj pohladenie. Poloha, ktorá mužovi zachutí hocikedy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #sexuálne polohy #misionárska poloha #jazdecká poloha #sexuálna poloha #milostné polohy

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...