Pobozkajte ho tak, ako žiadna iná. Nikdy na vás nezabudne

Bozkávanie nie je len súčasťou predohry, ale doslova mazivom celého vzťahu. Stimulátorom lásky a podhubím dobrej nálady vo vzťahu. Preto je skvelé ak viete partnera pobozkať tak, že sa na vaše bozky bude tešiť, z práce, z výletu, odkiaľkoľvek. A bude vedieť, že bozky ako vy, mu nedá žiadna iná.

01.04.2021 13:00
bozkávanie, bozk Foto:
Muž miluje, ak ho žena najprv začne ochutnávať.
debata (1)

Sex expert radí

Sean Jameson je uznávaným sex expertom a poradcom v oblasti vzťahov a sexu. Ženám často radí, ako správne vyjsť s mužmi v posteli aj mimo nej. Vypracoval dokonca manuál bozkov, podľa ktorého môžete postupovať a byť tou, ktorá ho pobozká vždy dokonale. Pritom je to vcelku jednoduché.

Nechoďte len na pery

Bozkávanie na pery je super. Lenže muž miluje, ak ho žena najprv začne ochutnávať. Nesmerujte teda len na partnerove pery. Začnite nežnou cestou zvodkyne. Po líci, po krku, po ušnom lalôčiku. Dychtivé bozkávanie, ktoré naznačí, že po ňom túžite, je presne to, čo oddeľuje partnerské povinnosti od zamilovaných rituálov.

Meňte taktiku

Sladkú zvodkyňu zmeňte razom na trochu drsnú šelmu. „Striedajte prevedenie. Sladké bozky občas vymeňte za trochu divokejšie. Prevezmite iniciatívu, skúste jemné hryzenie,“ radí Sean Jameson na svojom webe Biblia zlého dievčaťa.

Správna poloha hlavy

Dajte ju nabok. Malá drobnosť, ale verte, že to na partnera zapôsobí. Zrazu bude bozkávanie omnoho príjemnejšie. Je to jemne submisívne gesto, ktoré Sean Jameson radí ako skrytý taktický ťah, aby sa vás partner zmocnil. Tento neverbálny signál pochopí každý. Vaše bozky vďaka tomuto vylepšeniu budú omnoho viac vášnivé.

Pri bozkoch nemyslite len na pery

Siahnite na partnera aj inak ako ústami. Silu bozku znásobí, ak nežne zapojíte aj pohladenie. na chrbte, ramenách, zadku, alebo priamo na pohlaví. Záleží od toho, ako veľmi intímny bozk chcete dať. Hravosť však poteší vždy a každým getom, ktorým nasmerujete k partnerovi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #vzťah #milovanie #predohra #bozkávanie

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...