4 nečakané aktivity, ktoré výrazne zlepšia sexuálny život

So sexom na prvý pohľad vôbec nesúvisia. Preto sa často na vylepšenie intimity vo vzťahu vôbec nepoužívajú. To je chyba pretože v konečnom dôsledku okorenia bežný aj milostný život. Ich prínos je tak zásadný, že ak s nimi raz začnete, viac neskončíte.

30.03.2021 15:00
kniha, žena, čítanie, oddych, úsmev, dievča Foto:
Skvelé je, ak si knihy čítate pred spaním spoločne s partnerom.
debata

Beh

Je jedna z mála aktivít, ktorej sa môžete oddávať aj počas lockdownu. Individuálny bežecký šport pritom podporuje nielen sexuálnu aktivitu, ale aj orgazmus. Podľa zistenia University of California dosiahli ľudia, ktorí behali štyrikrát do týždňa o 30 % viac sexu a o 26 % častejšie dosiahli orgazmus. To už stojí za to obuť si tenisky.

Meditácia

Absolútna jednotka, čo sa týka zlepšenia sexuálneho života. Meditácia podľa množstva výskumov okamžite znižuje kortizol. Stresový hormón, ktorý je často hlavnou prekážkou k ceste za intímnym vrcholom. Už 15 minút meditácie preukázateľne znižuje stres. Stresové hormóny sú pritom zodpovedné za pokles libida a znižujú možnosť vyvrcholenia. Meditujte a sexuálny život sa zlepší sám od seba.

Čítanie kníh

Skvelé je, ak si knihy čítate pred spaním spoločne s partnerom. Pretože zatiaľ, čo televízia v spálni je vrahom sexuálneho života, tak kniha je jeho stimulátorom. Čítanie knihy znižuje stres a súčasne stimuluje fantáziu. A každý vie, že najhorší milenec a milenka sú tí bez fantázie. Preto je vhodné, ak si niečo prečítate a potom zrealizujete vlastnú kapitolu lásky. Navyše pre mnoho žien je kniha s erotickým podtónom aj sexuálnou inšpiráciou a nabudením.

Spoločenské hry

Spoločenské hry zvyšujú interakciu medzi partnermi omnoho výraznejšie, ako sledovanie televízie. Nemusí isť dokonca ani o vyzliekací poker. Zahrať si môžete akúkoľvek spoločenskú hru. Pretože zatiaľ, čo sledovanie televízie sústreďuje pozornosť na objekt, spoločenská hra vás naučí vnímať toho druhého a vytvára emócie, vzrušenie a radosť. Všetko aspekty, ktoré v rámci partnerskej symbiózy vedú k vyššej chuti na milovanie. Vypnite televíziu a rozdajte si karty. Uvidíte, že do spálne budete odchádzať omnoho častejšie, ako v prípade sledovania televízneho spravodajstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #libido #sexuálny život #sexuálna energia #chuť na sex #oživenie sexu

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....