Túžite po lepšom sexe? Objavte tajomstvo análneho kolíčka

Spomína sa v každom ženskom bestselleri o praktikách BDSM. Tie sú pritom v súčasnosti rozšírenejšie ako klasické epizódy z červenej knižnice. Jednou z hlavných postáv je análny kolíček. Mnoho žien sa ho pritom stále bojí využiť v praxi. Pritom môže radikálne zmeniť intímny život každej ženy, aj oboch partnerov.

13.03.2021 10:00
sexy žena, sexualita, erotika Foto:
Análny sex už dávno nie je považovaný za niečo špinavé.
debata (6)

Správna cesta pre nesmelé

Análny sex už dávno nie je považovaný za niečo špinavé. V súvislosti s obohatením intímneho života sa s ním stretávame stále častejšie. Mnoho žien má však prirodzený ostych pred touto praktikou a práve tu môže byť análny kolíček dokonalým sprievodcom.

Rozkoš na skúšku

Je malý, praktický a bezpečný. Análny kolíček má priemer len pár centimetrov a dokonalý tvar k tomu, aby bezpečne prenikol do zadočku a nevhupol príliš hlboko. To zaručí zabezpečený tvar. Stačí trochu lubrikačného gélu a vyskúšate, aké je to využiť nervové zakončenia v konečníku na rozkoš. Análny kolíček je pritom bezpečný, hygienický a môžete ho otestovať aj sama.

Zbavíte sa strachu

Prijať hneď mužský penis alebo vibrátor je pre mnoho žien ako vystúpiť z gauča rovno na Mont Everest bez prípravy. Análny kolíček je v porovnaní s tým ľahká turistika, na ktorej objavíte čaro hôr. Je malý, ľahko vkĺzne na správne miesto a otvorí vám bráni k novej slasti. K tej, ktorú vie žene priniesť len intímna masáž konečníka. Análny kolíček je totiž dokonale uspôsobený na to, aby jeho zavedenie nebolelo, ale prinieslo nové, erotické pocity.

Skúste ho s partnerom

Najprv samozrejme môžete prekonať obavy osamote. Análny kolíček funguje aj ako skvelá pomôcka pri masturbácii. Po osmelení môžete pristúpiť na hry s partnerom. Výhodou však je, že táto hračka je unisex. Neprináša rozkoš len žene, ale po zavedení do partnerovho konečníka dokonale zapadne na mužský bod P, teda prostatu. Takže môžete nakoniec prežiť krásne hry spoločne.

Úvod, ktorý vás navnadí

Análny kolíček je skvelá hračka, ale aj vynikajúci úvod do tajov análneho sexu. Môžete pomaly skúšať väčšie rozmery, až nakoniec zistíte, že aj s partnerovým penisom to nie je o bolesti, ale zaujímavom spojení. Veď prečo nie? Experimentom za zatvorenými dvermi sa medze nekladú.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #erotické hry #análny sex #erotická hračka #BDSM

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...