Bojovníci, ktorí sa nikdy nevzdávajú! Patríte medzi tieto znamenia?

Náročných výziev sa len tak nezľaknú. Naopak, ich silná vôľa ich priam predurčuje k tomu, aby bojovali za to, čo považujú za dôležité. Patríte aj vy medzi tieto bojovné znamenia?

14.03.2021 13:00
radosť, žena, kancelária Foto:
Ste aj vy bojovníčkou, ak vám o čosi ide?
debata

Baran

Baran, ktorý má bojovnosť v krvi, skutočne víta akékoľvek výzvy od života. Nebojí sa čeliť novým skúškam, naopak, svoju silu, odvahu či vytrvalosť testuje veľmi rád. Ide až na samé hranice svojich možností, čo je dôvodom, prečo patrí medzi obzvlášť vášnivé znamenia zverokruhu. Vzdať sa? To pre barana nie je žiadna z možností.

Škorpión

Keď škorpióni niečo chcú, urobia pre to úplne všetko. Sú obzvlášť vytrvalí a pri dosiahnutí svojho cieľa im nie sú cudzie žiadne prostriedky. Keďže tomuto znameniu vládne planéta Mars, bojovnosť dostali do vienka. Na druhej strane, ak o niečom nie je škorpión 100-percentne presvedčený, svojou energiou neplytvá.

Rak

Aj keď sa na prvý pohľad zdá byť toto znamenie citlivé, najmä vtedy, ak ho niečo rozladí, dokážu sa premeniť aj na silných bojovníkov. Pri súperovi sú odhodlaní na tvrdý boj, dokonca aj s trpkým koncom. Nevzdajú sa, zbrane nezložia. Ich výhodou je to, že protivník v nich častokrát na prvý pohľad súpera ani nevidí. A rak práve vtedy udrie…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vytrvalosť #bojovnosť #znamenie zverokruhu

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...