Super erotické hry, ktoré vylepšia sex aj vzťah

Aby bola erotika krásnou, musí byť aj dostatočne hravou. Hravosť sa však v priebehu spoločných rokov zvykne vytratiť. Potom ostanú už len stereotyp a nuda. Skúste to napraviť.

06.03.2021 14:00
sex, intimity, erotika Foto:
Aj z bežnej rutiny sa dá spraviť skvelá erotická hra.
debata (1)

Hravosť dodá iskru

Nové erotické hračky, pozície ani lekcie tantry nepomôžu vzbudiť iskru vo vzťahu, ak sa z intímneho života vytratí hravosť. Tá, ktorá je vždy súčasťou čerstvo zamilovaných párov. Nepotrebujú fetiše ani čoraz extrémnejšie techniky. Stačia si sami. A to vďaka hravosti. Skúste ju vrátiť medzi vás. Budete si pochvaľovať.

Vybehnite len tak za nosom

Neplánujte. Vyjdite von na prechádzku. Bez cieľu, bez plánovania, bez akejkoľvek prípravy. Čo je na tom skvelé? Je to hravé. Zrazu sa dostanete do rovnakého stavu, ako keď ste spolu randili. Nepýtali ste sa kam idete a ako dlho tam budete, ani čo je cieľom. Boli ste radi, že ste spolu. Prechádzka odnikiaľ nikam vám aktivuje staré spomienky a vy budete radi, že spolu trávite čas. Rozprávate sa, dotýkate, spoznávate opäť v inom svetle ako sa už poznáte. A to všetko vyvrcholí v intímnej vášni.

Hádaj na čo myslím

Obľúbená hra, ktorá sa môže stať erotickou. Pravidlá sú jednoduché. Partner na niečo bude myslieť a vy budete hádať, čo to je. Samozrejme z oblasti erotiky a intimity. Môže to byť praktika, fantázia, čokoľvek, čo budete pomaly a spoločne odbaľovať a postupne prechádzať k realizácii.

Erotická rutina

Aj z bežnej rutiny sa dá spraviť skvelá erotická hra. Napríklad z umývania riadov, prania bielizne, utierania prachu. Hrať sa spoločne môžete pri každej činnosti. Čistenie bielizne v nohavičkách partnera nabudí. Rovnako ako aj partner môže byť hravý a erotický pri opravovaní batérie alebo výmene žiarovky. Spravte si z bežných činnosti hru a nikdy nebudete domáce práce robiť s nevôľou. Práve naopak, môžu sa pre vás stať unikátnou predohrou.

Nesmelá hra

To, čo bolo v začiatkoch vzťahu tak iskrivé bola aj trocha hanblivosti a hravého dobiedzania. Toto všetko môžete vrátiť aj po desiatich rokoch manželstva. Ako? Stačí trochu vtipu, hravého oblečenia, možno iba štipka okolkov, keď budete odolávať dotykom v posteli. Zádrapky, doťahovanie, trochu vtipu. Pri vyzliekaní nemusíte ostať len vzrušení, ale aj veselí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #Intimita #erotické hry #erotické hračky #erotické fantázie

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...