Radšej priateľstvo s benefitom sexu, ako vážny vzťah! Platí to pre tieto tri znamenia

Sú ľudia, ktorí po vážnom vzťahu priam prahnú. Na druhej strane sú tí, ktorým nadmieru vyhovuje priateľstvo s istou výhodou - reč je o občasnom sexe. Práve takýto "vzťah-nevzťah" preferujú tieto tri znamenia:

09.03.2021 07:00
bezpečný sex, kondóm, intimity Foto:
Priateľstvo s benefitom sexu?
debata

Strelec

Strelci milujú slobodu, v živote sú samostatní a veľmi otvorení čomukoľvek. Kompromisy? K tým sa uchyľujú len výnimočne. To však neznamená, že v okamihu, ak spoznajú „spriaznenú dušu“, nedokážu ukázať svoju milujúcu a vernú tvár. Ale dovtedy… Strelec musí mať istotu, že partner mu stojí za námahu. Ak to tak nie je, je nesmierne spokojný s priateľstvom, ktoré sa úspešne prehuplo do občasného sexu.

Blíženci

Toto znamenie je známe svojou nerozhodnosťou. Preto je pre nich dosť obtiažne nadviazať a udržiavať vážny vzťah. Stále nevedia, či je to pre nich to pravé. Naopak, ak majú druh vzťahu, ktorý nikam okrem postele nesmeruje, dokážu si ho naozaj dlhé obdobie užívať. Bez toho, aby sa sužovali tým, čo príde…

Vodnár

Vodnári majú kvôli svojej otvorenej a trocha ľahkovážnejšej povahe často veľký okruh priateľov. To so sebou prináša aj veľa možností flirtovania. Ak sa vodnár dostane až k pravidelnému sexu bez záväzkov, prispôsobí sa situácii a pokiaľ mu vyhovuje, nič na nej nemení. Vážny vzťah v takejto situácii nevyhľadáva, skôr ho vedome neustále odsúva na neskôr.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #spálňa #znamenia zverokruhu

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...