Je to len kamarát? Ako docieliť, aby bol niečo viac

Dokonale si spolu rozumiete. Zdá sa vám to až neuveriteľné, ako je vám s ním dobre. Preto pomaly začínate pochybovať, či môže medzi mužom a ženou existovať skutočné priateľstvo. Pretože vy máte pocit, že chcete niečo viac, lenže spraviť s kamaráta partnera nie je úplne jednoduché. Najprv musíte zistiť, či to vôbec niečo viac chce.

04.03.2021 15:00
láska, vzťah, priateľstvo, voľný čas Foto:
Nebojte sa kamaráta dotknúť, objať ho, pohladiť po vlasoch, po chrbte.
debata (1)

Ako je to s tým kamarátstvom?

Medzi mužom a ženou môže byť kamarátstvo úprimné, krásne, otvorené. Avšak ak vás oboch priťahuje opačné pohlavie, je viac ako isté, že sa do kamarátstva primiešajú aj sympatie. Potom je už len na vás, či sympatie necháte v rovine platonickej, alebo si skúsite porozumieť aj po telesnej stránke.

Rozhodne po ňom nevyštartujte

Bola by to zásadná chyba. Ak vás muž vníma ako dobrú kamarátku, tak dať nohy od seba a z mosta do prosta mu vysvetliť, že chcete viac, môže znamenať aj koniec priateľských vzťahov. Hlavne ak je napríklad čerstvo po rozchode, aktuálne sa nechce viazať, alebo je dokonca zadaný. Avšak sú možnosti, ako otestovať, či by vôbec uvítal niečo viac a postupne naznačiť, že vy ste na tom rovnako.

Prekvapte ho

Priatelia si zvyknú dať aj darčeky, no nie je to pravidlo. Ak si dávate prekvapenia na sviatky, tak je to kamarátstvo hlbšie a hlavne, zrejme sa už aj dôkladne poznáte. Tu je priestor, aby ste nevinne naznačili, že o neho stojíte. Našťastie existujú medzinárodné symboly napríklad srdiečko a pusa, ktoré môžete k darčeku pribaliť. Nepovedia veľa, ale niečo naznačia.

Milé oslovenie

Či už v správach, alebo pri spoločných činnostiach ho môžete milo osloviť. Rovnako ako by ste oslovili svoju lásku. Takýmto oslovením kamarátsky nepokazíte vzťah, ale podľa reakcií uvidíte, či ho to poteší alebo zaskočí. V každom prípade je to nenápadný signál, že ste otvorená byť aj viac ako kamarátka.

Dotyk, ktorý pohladí srdce

Nebojte sa kamaráta dotknúť, objať ho, pohladiť po vlasoch, po chrbte. Pretože takýto dotyk je bežný aj medzi kamarátmi. Ale energia dotyku môže byť o niečom inom, ak bojujete o jeho telesnú priazeň. Navyše pri reakcii veľmi rýchlo pochopíte, či môžete nájsť aj niekam ďalej. Stačí len čítať signály mužského tela. A v tých sa predsa každá žena so šiestym zmyslom veľmi dobre vyzná.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #priateľstvo #kamarátstvo #muž a žena #zamilovanie

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...