Bez neho ti bude lepšie! Túto vetu kamarátke po rozchode nehovorte

Každý, kto bol zamilovaný, no láska mu dala zbohom vie, aké ťažké sú dni a týždne po rozchode.

19.02.2021 09:00
kamarátky, žena, ženy, plač, smútok, priateľstvo Foto:
Kamarátku opustil partner?
debata

Smútok strieda zlosť a človek potrebuje počuť niekoľko povzbudivých slov od svojich kamarátov. Nie všetky zaužívané vety sú však po rozchode to pravé. Tieto „otrepané“ frázy na povzbudenie kamarátky po rozchode radšej nepoužívajte.

Asi ste nemali byť spolu

Nie nemali, ale kamarátka, ktorá má zlomené srdce a svoju lásku chce silou-mocou späť to v tomto okamihu vidí inak. Bol láskou jej života, spriaznenou dušou, osudovým mužom. Nič iné teraz neprijme, on bol ten, s kým chcela prežiť zvyšok života. Berte to na vedomie!

Zaslúžiš si niečo viac

Uf a kde „niečo viac“ nájde? Aj to sa kamarátke po rozchode hmýri hlavou. Už nikdy nenájde niekoho takého, ako bol jej ex. Stále ho miluje a nikto lepší v tejto chvíli pre ňu neexistuje. A ak by aj existoval, ona ho určite nenájde… Preto zvoľte radšej inú vetu na utíšenie jej smútku.

Bez neho ti bude lepšie

Nie! Ona nechce byť single a už vôbec jej nebude ako osamelej tridsiatničke lepšie – tak to vidí tesne po rozchode ona. Vy máte racionálnejší pohľad na vec, ale kamarátka v zložitej situácii takýto pohľad neprijme. Použitá veta pre ňu hovorí jediné – zostaneš sama. Preto sa jej počas utešovania kamarátky vyhnite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #kamarátka

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...