Ste medzi nimi? Tieto znamenia prežili sviatok zamilovaných fakt romanticky, tu je dôvod

Lásku majú v krvi a preto všetko, čo s ňou súvisí, prežívajú nanajvýš romanticky. Platí to aj o sviatku svätého Valentína, tieto znamenia zverokruhu si ho určite vychutnali na 100 percent. Ste medzi nimi?

17.02.2021 11:00
valentín, láska, žena, pár, darček Foto:
Aký bol váš Valentín? Takisto plný romantiky?
debata

Ryby

Medzi znameniami neexistujú väčší romantici a to je dôvod, prečo je pre nich Valentín taký dôležitý. Ryby si potrpia na všetky maličkosti spojené s oslavou lásky, ak je vaším partnerom práve toto znamenie, potom bol váš Valentín určite na jednotku s hviezdičkou. Ryby by inak, ako romanticky, sviatok Valentína ani osláviť nevedeli.

Býk

Býk obzvlášť rád oslavuje sviatok lásky a miluje, keď môže rozmaznávať svojho partnera. Takisto si vychutnáva plnými dúškami okamihy pohody, harmónie a intimity, ktoré počas magického večera zaľúbených pociťuje. Na oslavu Valentína má každoročne krásne spomienky, ku ktorým sa vracia dlhé týždne po tomto dni.

Panna

Emócie, ktoré sa spájajú s láskou a prežívaním krásnych okamihov, panny milujú a vyhľadávajú. Dokážu sa ponoriť do príprav tohto sviatku naplno a pod ich rukami je všetko dokonalé. Nezabudnú na prekvapenie, ktorým vyčaria úsmev na tvári partnera, ale ani na mnoho milých detailov, ktoré sa v ich predstavách so sviatkom spájajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #romantika #Valentín

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...