Aj bez slov zistíte, že o vás vážny záujem nemá

Bude z toho niečo? V mužovi oproti vám môžete čítať aj bez toho, aby sa jasne vyjadril.

13.02.2021 13:00
rande, večera Foto:
Na rande sa vám nedarí?
debata

Drží si odstup

Keď ste spolu na káve či vonku na prechádzke v parku, kam si sadne? Ak si zvolí miesto tesne vedľa vás, potom chce byť vo vašej blízkosti a dúfa, že sa jeden druhého „náhodne“ dotknete. Ak si však sadne od vás ďalej, takéto dotyky nevyhľadáva a je mu jedno, či vám bude nablízku alebo nie.

Mobil je pre neho zaujímavejší

Stále sa zaujíma o svoj telefón, dokonca aj vtedy, ak ste uprostred rozhovoru. Ak jeho oči neprestajne sledujú namiesto vašej tváre displej, potom ste ho až tak nezaujali. Celkom jasne vidíte, ako je myšlienkami aj pohľadom inde. Len ťažko si spomeniete na moment, kedy sa vám na pár sekúnd zadíval hlboko do očí.

Džentlmen teda nie je

Iste, nie každý muž má vžité správanie džentlmena. Predsa len… Sú isté pravidlá, ktoré pozná každý. Keď však márne čakáte, či vám podrží otvorené dvere alebo počká, kým si vyberiete miesto za stolom a on si sadne až po vás, očariť vás netúži. Je mu v podstate jedno, čo si o ňom myslíte.

Je nepokojný

Už počas popíjania kávy sa vám zdá, že ho zaujíma všetko možné, len nie vy. Nemusí ani hľadieť do mobilu, aby ste vycítili, že myšlienkami je inde. Iste, robí vám spoločnosť, ale pôsobí nepokojne, máte pocit, akoby sa nudil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobil #rande #partner #záujem

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...