Tieto 3 znamenia myslia na neveru najčastejšie! Prečo prejdú aj k činom?

Nevera je stará ako ľudstvo samo. Niekoho však ani nenapadne pomyslenie na to, že by zahol svojmu partnerovi. Inému sa podobné myšlienky preháňajú hlavou doslova denne.

01.02.2021 14:57
blíženci, muž v znamení blížencov, znamenie... Foto:
Blíženci patria medzi znamenia, ktoré sa často ocitnú na rázcestí svojich pocitov.
debata (5)

Samozrejme, existuje množstvo teórií o tom, ktorí z nás majú väčšiu tendenciu odbehnúť si z pokojných vôd zabehaného vzťahu do rozbúreného potoka flirtu či potenciálnej nevery. Jedna z nich súvisí aj so znameniami horoskopu. Podľa portálu Cosmopolitan, ktorý sa odvoláva na prieskum portálu EduBirdie.com, sú v zostave dvanástky znamení tri také, ktorých myšlienky na neveru veľmi často dovedú aj k činom.

Baran

Až 34 percent ľudí narodených v znamení Barana už aspoň raz podviedlo svojho partnera. Reč, samozrejme, nie je len o pohlavnom styku. Nevera môže mať rôzne podoby a Baranov fascinujú viaceré z nich. Dôvod je v tomto prípade prozaický – Barani sú veľmi impulzívne znamenie a často nedomyslia dôsledky svojich činov. V ich prípade nie vždy platí dvakrát meraj a raz rež, takže sa pre neveru rozhodnú veľmi spontánne a potom musia často bojovať s jej následkami a utajovaním.

Blíženci

Len o pár percent menej z tých, ktorí sú narodení v znamení Blížencov, preukázalo v dotazníku organizovanom spomenutým portálom svoje chúťky (aj realizované) na neveru. Zhruba 31 percent Blížencov už v minulosti partnera podviedlo. Vysvetlením môže byť dvojznačnosť znamenia Blížencov a akoby pôsobenie dvoch osobností pod jednou strechou. Hoci jeden z nich môže byť fanúšikom monogamného vzťahu, toho druhého to ťahá k experimentom.

Lev

Vôbec najvyšší podiel tých, ktorí už partnera nejakým spôsobom podviedli, sa narodí údajne v znamení Leva. Dôvod nie je len vášnivá ohnivá povaha tohto znamenia. Ako píše Cosmopolitan, pri Levoch je dôležitá pozornosť okolia. Ľudia tohto znamenia milujú byť stredobodom pozornosti a neustále uistení o svojej výnimočnosti. Ak im to prejavuje niekto iný, ako ich partner doma, môže sa to skončiť aj neverou. Idú skrátka tam, kde sa dočkajú obdivu a uznania. Hoci len na krátky čas.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #lev #baran #blíženci #znamenie #horoskop

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...