Ako mať lepší orgazmus? Tu je návod pre každú ženu!

Ak existuje možnosť mať krajší orgazmus, tak prečo ju nevyužiť? Sexuálne vyvrcholenie je slasť za každých okolností, ale existujú možnosti, ako si užiť porciu rozkoše ešte intenzívnejšie. Veda čoraz viac spoznáva tajomstvá ľudského tela a niektoré odhalenia prajú orgazmu.

29.01.2021 15:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Nie každé vylepšenie intímneho zážitku sa musí začínať v posteli.
debata (1)

Nežeňte sa na vrchol

Ľudské telo dokáže pracovať s vrstvením slasti. To v znamená, že ak vyvrcholíte, tak je to príjemné, ale nie je to skutočne plný potenciál, ktorý vám vie telo poskytnúť. Preto je vhodné minimálne trikrát zastaviť pred vrcholom. Prerušiť dráždenie, rozdýchať a viesť sa na vlne takmer orgazmických pocitov dlhšie. Tie sa akoby znásobia, ak následne vyvrcholíte.

Cvičte

Nie každé vylepšenie intímneho zážitku sa musí začínať v posteli. Štúdia publikovaná v magazíne Evolution and Human Behavior uviedla, že cvičenie minimálne trikrát do týždňa, stimuluje aj u žien tvorbu testosterónu. Ten je hnací motor sexuálnej túžby. Navyše viac libida neznamená len viac túžby, ale premieta sa aj do intenzívnejšieho orgazmu.

Skúste kyvadlový pohyb

Možno patríte k ženám, ktorým rozkoš znásobí, ak ju prežijú priamo s partnerom v sebe. Pre tieto ženy odborníčka na sex Emily Dubberley uvádza možnosť zlepšiť si vyvrcholenie špeciálnou technikou. Nechajte svojho partnera ležať na sebe, s panvou priamo nad vašou. Omotajte mu nohy okolo stehien a jemne sa hojdajte. Ak zatlačíte smerom nahor, váš klitoris sa dostane do kontaktu s koreňom jeho penisu. To je už len krok ku krásnemu orgazmu počas milovania.

Pridajte predohru do sexu

Predohru často chápeme ako úvodník a po rozbehu sexuálnej aktivity už nemá miesto. Nerobte však z predohry predjedlo, ale plnohodnotnú súčasť milostného chodu. Začnite ňou, ale nebojte sa počas milovania opäť prejsť do láskavania. Potom opäť stavte na akciu a opäť môžete spomaliť v maznaní pripomínajúcom predohru. Budete tak nielen stupňovať vzájomnú rozkoš až na nevydržanie, ale viac predohry znamená vyššiu možnosť dosiahnutia orgazmu. Hlavne u žien, ktoré potrebujú o niečo viac času na stimuláciu. Zároveň vďaka vyššej miere intimity s partnerom, bude vaše vyvrcholenie intenzívnejšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #Intimita #predohra #sexuálny zážitok #vaginálny orgazmus

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...