Klebetenie? To milujú! Obzvlášť tieto tri znamenia

Kto sa s kým rozišiel, kto koho podviedol, kto má nový džob a ako sa k nemu dostal...

30.01.2021 07:00
ženy, šepkanie, prekvapenie, klebety Foto:
Zasa klebetia!
debata

Niekto klebety všetkého druhu priam vyhľadáva, iný im dáva rázne stop už v začiatku. Niektoré znamenia zverokruhu sú na klebetách priam závislé.

Lev

Lev je rád stredobodom pozornosti. Ak sám nemá v rukáve niečo zaujímavé, čím by očaril spoločnosť, potom klebety aktívne vyhľadáva u ostatných. Pretože práve takúto zábavku v živote potrebuje. Preto by nikoho nemalo prekvapiť, že s rovnako naladenou kamarátkou dokáže telefonovať aj hodinu a na ďalší deň opäť. Pre leva nie je prekážkou počúvať o známej známeho, hoci ju nikdy nevidel… Takéto trávenie času leva uspokojuje a priam baží po rôznych pikantnostiach zo života iných.

Rak

Rak je vo svojej podstate veľmi citlivá osoba a zriedkakedy o sebe prezrádza intímnosti. Akonáhle však príde na pretras súkromie niekoho, koho pozná, okamžite spozornie a aktívne sa zapája. O cudzom živote dokáže rak rozprávať dlho a zaujato. Pretože to ho rozptyľuje od jeho pochybností o sebe samom. Keďže vie, ako dokážu ľudia klebetiť o druhých, múry okolo svojho života stavia ešte výraznejšie.

Váhy

Váhy sú často považované za arogantné znamenie zverokruhu. A klebety? Tie milujú. Aj z toho dôvodu, že váhy sú presvedčené o svojej dokonalosti a klebety o druhých ich v tomto presvedčení iba utvrdzujú. Takisto radi spoznávajú rôzne tajomstvá a tie potom ešte prikrášľujú a posielajú ďalej do sveta. Pre toto znamenie nie je ničím výnimočným dlhé kávičkovanie s kolegyňou, o svojich známych či blízkych vie úplne všetko. Z mnohých zdrojov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #klebety #znamenie zverokruhu

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...