Sníva sa vám o sexe? Čo sa vám snažia naznačiť jednotlivé príhody?

Sny o sexe nie sú doménou nenaplnených túžob počas dospievania. Aj keď sa o nich nehovorí, sú stabilnou súčasťou nocí mnohých z nás. Čo v skutočnosti prezrádzajú? Identifikujte, čo sa vám podvedomie snaží prostredníctvom pikantných snov naznačiť a už možno nemusíte len snívať.

27.01.2021 15:00
erotické sny - žena - vášeň Foto:
Pri erotických snoch sa nám často zdajú veľmi odvážne veci.
debata

Sny nemožno brať doslovne, ale…

Erotické sny sú pomerne časté. Certifikovaná analytička snov Lauri Loewenberg hovorí: „Sny netreba brať doslovne a to, že máte erotický sen s kolegom ešte neznamená, že by ste s ním naozaj chceli, alebo mali mať sex.“ Sny k nám hovoria v inotajoch, ako lyrická báseň podvedomia. Lauri Loewenberg, vysvetľuje, čo môžu znamenať.

Sex s bývalým

Nie je nutne o tom, že by ste sa k nemu chceli vrátiť. Tobôž nie, ak máte nový vzťah a ten skvele funguje. No môže vám naznačiť, čo si vedome nechcete pripustiť. Že porovnávate súčasného partnera s tým minulým, alebo rovno snívate o praktikách, ktoré ste kedysi realizovali. Nie je nič zlé na tom, ak by ste ich zapracovali aj do súčasného vzťahu. A nemusíte snívať o minulosti.

Sex s kamarátom

Prípadne dokonca aj s kamarátkou. Znie to šialene, ale sex je v sne istou paralelou psychického spojenia. To znamená, že ste prežili príjemné stretnutie a priaznivé pocity na duchovnej úrovni. Samozrejme, takto vám podvedomie môže ale aj naznačiť, že vás kamarát priťahuje aj telesne. No a na tom predsa nie je nič trestné.

Skupinový sex

Lauri Loewenberg upozorňuje, že tento druh sna obvykle vôbec nesúvisí s túžbou oddať sa množstvu mužov naraz. Je podľa nej výsledkom situácie, ak musíte riešiť v živote mnoho vecí súčasne. Pritom sa potrebujete sústrediť plne na jednu jedinú. A ventilovanie stresu predstavuje práve sex. Skúste v živote trochu zvoľniť a namiesto multitaskingu si pomeditovať.

Orálny sex

Je zaujímavé poznať vysvetlenie orálneho sexu. Lauri Loewenberg hovorí, že ide o výsledok príjemného dôverného rozhovoru, ktorý ste s niekým absolvovali a doznievajú vo vás príjemné pocity. Nemusíte sa preto zľaknúť vlastných predstáv. Mozog často príjemné emócie premieňa na sexuálne praktiky, aby sme ich v snoch prežili názornejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sny #erotika #Intimita #sexuálne fantázie #sexuálne predstavy

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...