4 „obyčajné“ veci, ktoré vám vylepšia milovanie

Aktivity, ktoré robíte bežne počas dňa môžu úplne zmeniť váš milostný život, ak ich zapojíte do intímnej hry. Nestoja vás veľa, nepotrebujú žiadnu prípravu a nejde o nič „nezbedné“. Skúste a poviete si, že ste to mohli spraviť už dávno.

20.01.2021 15:00
milovanie, vzťah, intimity Foto:
Usmejte sa počas milovania na partnera.
debata (1)

Úsmev

Úsmev zbližuje a milovanie robí romantickejším. Možno ste si všimli, že úsmev sa akoby vytratí z tváre v zajatí vášne. Vzdycháme, otvárame ústa, bozkávame sa, ale úsmevu je málo. Prečo to nespraviť inak. Usmejte sa počas milovania na partnera. On spraví to isté. Na chvíľu spomalíte živočíšnosť a preladíte na frekvenciu romantického láskania. Je to príjemná zmena rytmu, ktorá prináša milostnú eufóriu.

Pohladenie

Pohladkajte partnera. Po hlave, po ramenách, po tele, kdekoľvek dosiahnete. Počas milovania je pohladenie veľmi stimulujúce. Uvidíte, že ak to aj on spraví vám, tak zrazu sa budete pri milovaní hladkať omnoho častejšie. Mnoho ľudí má pri príjemnom pohladení až zimomriavky. Ak to spojíte s milovaním, rozkoš sa znásobí.

Pohľad do očí

Je to veľmi silný nástroj, ako umocniť potešenie pri milovaní. Mnoho párov aj pri misionárovi dá len líce k lícu a hľadí do plafónu alebo na plachtu. Skúste to inak. Pozrite si do očí. Otvorte ich a navzájom sa láskajte aj pohľadom. Mimochodom je to stará tantrická technika, ktorá spája duchovnú energiu s tou sexuálnou. Vyskúšajte ju aj vo vašej praxi. Neuhnite pohľadom. Pozorujte sa pri milovaní. Pochopíte, že zrazu je to všetko iné. Rozšírené zreničky, pohľad na rozkoš toho druhého a vy otvoríte nepoznané brány slasti. Len tým, že otvoríte oči.

Objatia

Sú počas milovania veľmi príjemným ozvláštnením. Skúste si iba tak partnera chytiť okolo ramien. Láskyplne ho objať a privinúť si ho na seba. Objatie je niečo, čo vás spojí, dodáva vášni nehu, láskavosť a jemnosť. Nežné objatie nemusí patriť iba predohre. Je to cesta, ako si vychutnať milovanie o niečo viac intímnejšie, ako iba spojením v milostnej polohe. Vyskúšajte. Tak málo stačí a môžete prežiť krajšie zážitky vrátane lepších vyvrcholení.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úsmev #zlepšenie vzťahu #sexuálny život #zlepšenie intimity #objatie

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....