Ako hovoriť s mužmi a ďalšie knižné novinky, ktoré vás zaujmú

Kniha, ktorá poradí so vzťahmi, aj taká, ktorá poteší dušu. A takisto niečo pre mamy malých detí.

18.01.2021 13:00
kniha, žena, čítanie, oddych, úsmev, dievča Foto:
Na akú knihu si brúsite zuby?
debata
Ako hovoriť s mužmi

Ako hovoriť s mužmi

Chcete naplnený vzťah a viac šťastia s mužmi? Tu je riešenie – naučte sa hovoriť tak, aby vás muži počuli! Zaujmite postoj, ktorý vás bude baviť a jeho povznesie. Ľahko a hravo tak získate, čo chcete a obaja budete šťastní. Presne o to ide v tejto knihe.
Nicole Stange, odborníčka na vzťahy, už dlhé roky skúma, ako túto situáciu zmeniť tak, aby boli v partnerstvách eliminované konflikty a aby sa zvýšila efektivita komunikácie. Tým sa totiž v pozitívnom zmysle podporí aj dynamika párových vzťahov. Nicole Stange však odkrýva množstvo ďalších pravidiel, ktoré budú pre mnohé ženy prekvapujúcimi, no na druhej strane, po ich aplikovaní v praxi rýchlo zistia, že aj prekvapujúco fungujúcimi.

Ženy aj muži, zvieratá

Ženy aj muži, zvieratá
Trinásť nových poviedok Richarda Pupalu, dvojnásobného finalistu Anasoft litera, treba zažiť. Príbehy sú povedomé, a predsa šokujúce. Preniknú hlboko a zasiahnu presne. Na dreň odhalia to škaredé a temné, pred čím urputne zatvárame oči a unikáme. A zaplavia zvláštnou krásou, nostalgiou, vôňou pokosenej trávy, detstva a vecí, ktoré sme si už dávno zabudli všímať.

Kde sa skrýva ŠŤASTIE

Kde sa skrýva ŠŤASTIE
Pátrajte s deťmi po úprimnom šťastí s touto prekrásnou knihou! Šťastie nepadá z neba… Kamarátsky kakadu, štedrý hoko či citlivý plameniačik objavili, že radosť a šťastie netreba úmorne dolovať, ale že sa skrývajú v každodenných drobnostiach. Detské príbehy o vtáčikoch sú hravým pátraním po úprimnom šťastí a teplom hniezdočku. Čítajte spolu s vašimi deťmi alebo vnúčatami desať príbehov o nevšedných vtákoch, potešte sa pestrofarebnými ilustráciami a nechajte sa viesť úlohami a zaujímavými faktami na konci každého z príbehov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižné tipy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...